Wybór interfejsu diagnostycznego.
Moderatorzy: italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
macie może instalkę VCDS na Windows 7 ? byłbym wdzięczny ivan.kuznetsov88@gmail.com
Witam,
Mam taki oto kabel od znajomego http://pokazywarka.pl/yxdjxq/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogę sprawdzić błędy lecz jak chcę zrobić adaptację przepustnicy to nie mogę. Chce zmiany interface z 1.84 na 1.92 ale nie aktualizuje.
Macie pomysł jak zrobić tak aby wszystko działało, wskazać jaka wersja programu będzie dobra ?
Mam taki oto kabel od znajomego http://pokazywarka.pl/yxdjxq/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mogę sprawdzić błędy lecz jak chcę zrobić adaptację przepustnicy to nie mogę. Chce zmiany interface z 1.84 na 1.92 ale nie aktualizuje.
Macie pomysł jak zrobić tak aby wszystko działało, wskazać jaka wersja programu będzie dobra ?
Re: Wybór interfejsu diagnostycznego.
zainstaluj wersję 11.6 vcdsrolnikuba pisze:Witam,
Zależy jaka wersja obsługuje twój kabel.... jeśli zainstalujesz nie odpowiednia uwalisz kabelekajvan pisze:macie może instalkę VCDS na Windows 7 ? byłbym wdzięczny ivan.kuznetsov88@gmail.com
-
- Ma gadane
http://allegro.pl/profesjonalny-vag-v-s ... 80870.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mam pytanie potrzebuje kupic vaga do obslugi dwoch samochodow. Jeden to golf IV ATD, drugi to golf V BLS. Mam problem z laptopem (nie trzyma bateria) i potrzebowalbym cos z wyswietlaczem. czy ktos z Was to urzytkuje i czy warte jest swojej ceny?
mam pytanie potrzebuje kupic vaga do obslugi dwoch samochodow. Jeden to golf IV ATD, drugi to golf V BLS. Mam problem z laptopem (nie trzyma bateria) i potrzebowalbym cos z wyswietlaczem. czy ktos z Was to urzytkuje i czy warte jest swojej ceny?
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
A jak kolega będzie dynamiczne logi robił ... ?Daniel_Mx pisze:Nie taniej będzie kupić przedłużacz :V ?
To taniej ładowarkę do laptopa samochodową http://allegro.pl/uniwersalna-ladowarka ... 91663.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Ma gadane
Witam,
proszę o pomoc w doborze skanera lub interfejsu do VW T5 1.9 TDI rocznik 2005. Kupiłem vag 505 i nie chce się łączyć. Macie jakieś rady?
z góry dzięki za odpowiedzi.
proszę o pomoc w doborze skanera lub interfejsu do VW T5 1.9 TDI rocznik 2005. Kupiłem vag 505 i nie chce się łączyć. Macie jakieś rady?
z góry dzięki za odpowiedzi.
Witam
VW Golf 4 1.6 16V AZD
2001
Mam problem ze sprawdzeniem przebiegu, licznik RB8 jakim programem najlepiej to zrobić ?
Z Ecu też ponoć się da może ktoś to robił w tym silniku ?
VW Golf 4 1.6 16V AZD
2001
Mam problem ze sprawdzeniem przebiegu, licznik RB8 jakim programem najlepiej to zrobić ?
Ja kupiłem 505 i juz odesłałem. Zawiesza się i są problemy z komunikacją. Generalnie nadaje się tylko do kasowania błędów i inspekcji.
Sterownik nie zapisuje przebiegu w tym aucie..Bartsai pisze:Witam
VW Golf 4 1.6 16V AZD
2001
Co chcesz sprawdzać w liczniku?? Nic innego nie pokaże niż to co na wyświetlaczu.
Witam. Po zmianie samochodu na Volvo v40 miałem problem z podłączeniem do kompa. Byłem w warsztacie, w którym łączyli się czymś takim BRAIN BEE, który kosztuje pod 10 tys zł bez rezultatu. Samochód nawet nie zagadał. Powiedzieli mi, że mam coś skopane w instalacji bo nie ma takiej opcji żeby ten tester się nie połączył. Po większych problemach jakie miałem z tym samochodem musiałem się podłączyć z kompem. Przyjechał gość z serwisu i wyjął takie cuś Autocom, pyk, pyk, pyk połączył się, posprawdzał parametry, pokasował błędy bez najmniejszego problemu. Pytanie czy warto kupić coś takiego na własny użytek + ewentualnie jakieś fuchy. Na allegro jest identyczne LINK za 500 zł z taką samą naklejką (AUTOCOM CDP+)
Jest też LINK za 339 zł niby takie same ale nie ma naklejki z AUTOCOM CDP+. Czy ten tańszy to jest jakaś podróba?? Czy ten droższy to jakiś oryginał czy China?? Kupując to mogę się łączyć z każdym samochodem bez niczego czy trzeba kupować jakieś dodatkowe kable bo są aukcje z kablami do tego.
Jest też LINK za 339 zł niby takie same ale nie ma naklejki z AUTOCOM CDP+. Czy ten tańszy to jest jakaś podróba?? Czy ten droższy to jakiś oryginał czy China?? Kupując to mogę się łączyć z każdym samochodem bez niczego czy trzeba kupować jakieś dodatkowe kable bo są aukcje z kablami do tego.