Witam. chciałbym się dowiedzieć coś o gwincie FK AK Street. Jakieś opinie i wypowiedz użytkowników czy jest to lepsze od MTS, TA czy porównywalne.
Szukałem tematu ale nie znalazłem. Jak było to przepraszam.
Opinie Gwint FK AK Street
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
porownywalne
brak oslon w zestawie
brak oslon w zestawie
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
miałem w bmw
ogólnie za tą cenę jest naprawdę ok
nie jest jakiś beton
da się po polskich drogach jeździć
jedyna wada - wylał mi tylni amor po 5000km, koledze w e39 też wylał po podobnym przebiegu
po tej wpadce już bym nie kupił chińskiego gwintu, lepiej springi same kupić
sprzedałem przód + sprężyny tył
seria AK Street to nie jest typowy FK, FK ogólnie to całkiem dobre zawieszenia, tylko te prawdziwe kosztują ok 2500zł
ogólnie za tą cenę jest naprawdę ok
nie jest jakiś beton
da się po polskich drogach jeździć
jedyna wada - wylał mi tylni amor po 5000km, koledze w e39 też wylał po podobnym przebiegu
po tej wpadce już bym nie kupił chińskiego gwintu, lepiej springi same kupić
sprzedałem przód + sprężyny tył
seria AK Street to nie jest typowy FK, FK ogólnie to całkiem dobre zawieszenia, tylko te prawdziwe kosztują ok 2500zł
jeszcze chciałem dodać, bo mi się przypomniało
podczas bardzo szybkiej jazdy wiejskimi drogami, wiadomo nierówności, zakręty przód bardzo fajnie się zachowywał, natomiast jeżeli chodzi o tył miałem wrażenie jakby tylne amorki nie nadążały z pracą
na seryjnym zawieszeniu czegoś takiego nie było, teraz po zimowej zmianie na serie znów jest ok
podczas bardzo szybkiej jazdy wiejskimi drogami, wiadomo nierówności, zakręty przód bardzo fajnie się zachowywał, natomiast jeżeli chodzi o tył miałem wrażenie jakby tylne amorki nie nadążały z pracą
na seryjnym zawieszeniu czegoś takiego nie było, teraz po zimowej zmianie na serie znów jest ok