Sprężyny obniżające

Wszystko na temat modyfikacji zawieszenia - gwinty, zawieszenia sportowe, pneumatyczne itp.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

Awatar użytkownika
Antonioo
VW Baron
VW Baron

Sprężyny obniżające

Post autor: Antonioo » pt sie 20, 2010 10:01

Witam.. ja mam pytanie bo kurde niewiem w co mam wkońcu wierzyć tym ludziom.. Bo chce do 4motion zalożyć jakieś sprężyny obniżające auto, na gwinta mnie nie stać niestety, wiec postanowiłem je kupić tzn mam i planach i teraz moje pytanie. Czy jak sie je założy to amortyzatory dostają w dupe'? czy jest jakaś granica że tyle i tyle mm można opuścić auto na seryjnych amorach? czy nic po założeniu nie bedzie sie działo z amortyzatorami nie bedą wylewać po jakimś czasie itp.

MK IV 4Motion

Turbo żyje turbo pije..

Awatar użytkownika
MAPET
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

Sprężyny obniżające

Post autor: MAPET » pt sie 20, 2010 11:45

Antonioo pisze:Czy jak sie je założy to amortyzatory dostają w dupe'?
tak bylo o tym nie raz a 100 razy pisane... w co 2 temacie o sprezynach
Antonioo pisze:czy jest jakaś granica że tyle i tyle mm można opuścić auto na seryjnych amorach?
to rowniez bylo mase razy pisane ze do ok 40mm ale i tak amorki dostaja bardziej....
Antonioo pisze:czy nic po założeniu nie bedzie sie działo z amortyzatorami nie bedą wylewać po jakimś czasie itp.
sam sobie mozesz odpowiedziec z 2 powyzszych odpowiedzi

temat ogolnie sporo walkowany
amorki dostaja bardziej i szybciej sie skoncza, w skrajnych wypadkach od razu nawet dobijaja

http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !

Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Zawieszenia”