jakie seryjne zawieszenie do km3 gt

Wszystko na temat modyfikacji zawieszenia - gwinty, zawieszenia sportowe, pneumatyczne itp.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

Awatar użytkownika
dziabi3
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: dziabi3 » pn sie 09, 2010 19:42

panowie mam taką sytuacje ze kupiłem golfa 3 1,6 aft 101 kucy i jest on na zawieszeniu z tego co się orientuje -60/-60

zawieszenie jest sprawne i pięknie trzyma auto nawet przy 160km/h aż wywal mnie z kubełków na zakrętach :satan:

ale zbliża się zima a że miałem wcześniej 1,4 abd na ori zawisach i ścigam się z kumplem tylko na prostych chcę kupić jakieś w miarę jakości i ceny kompletne zawieszenie jak w serii

zawieszenie ma być tak jak w oryginale chyba -10 czy jakoś tak , porostu chce wrócić do serii

swoje zawieszenie chcę sprzedać mniej więcej za 350zł jakby ktoś chciał , wiem ze zawieszenie przyjechało w samochodzie z niemiec i ma progresywne sprężyny i amortyzatory dobrane do nich

auto jest sztywne lecz nie ekstremalnie twarde , kumpel miał jeszcze większy kamlot

auto stoi na 15/50/205 i przejeżdżam nad wszystkimi spowalniaczami i niskimi krawężnikami

proszę poradźcie coś

był golf3 ABD 1,4 60km
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0

PaulAdmin

Post autor: PaulAdmin » pn sie 09, 2010 22:32

Jeśli chcesz serie to ostatnio zdjąłem swój zawias z GTI, spręzyny mogę Ci sprzedać a amortyzatory to juz wedle uznania sobie dobierzesz, jakby cos to PW.

Zablokowany

Wróć do „Zawieszenia”