Zakupiłem nowe springi Eibach Pro Kit o obniżeniu 30/30 ale niestety auto trochę stoi jak koza

Pozdrawiam,
Mateusz
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
nie mam drugiego auta więc ten musi być chociaż troszkę praktyczny... przy -60 z hokejem GTI nie bardzo da się jeździć (chociaż zaraz odezwie się ktoś kto powie że -60 to jeszcze nicMAPET pisze:dlatego najlepiej brac -60/40
to jeszcze nicidzioch pisze:chociaż zaraz odezwie się ktoś kto powie że -60 to jeszcze nic)
przednie sprężyny założył jeszcze Niemiec więc miały kilka ładnych lat na ułożenie sięMAPET pisze:ogolnie przod powinien ci sie ulozyc jeszcze... duzo na tym zrobiles km?
parę stów tzn? ile musiałbym wyłożyć za komplet?MAPET pisze:amorki Bilstein ale sztuka tam pare stów kosztuje... wiec sporo
hmm - MTS nie wiem dlaczego ale mnie nie przekonuje... Może ktoś na forum ma taki zestaw w mk3 i się wypowie?MAPET pisze:mozesz ew dac MTS ludzie u mnie brali takie pakiety glownie do mk4 eibach + mts i ponoc super pozytywnie to jezdzi
np 500zl szt jak bys zainteresowny byl moge dokladniej ci sprawdzicidzioch pisze:parę stów tzn? ile musiałbym wyłożyć za komplet?
pol forum na tym smiga masa opinii a ty jeszcze pytaszhmm - MTS nie wiem dlaczego ale mnie nie przekonuje... Może ktoś na forum ma taki zestaw w mk3 i się wypowie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości