aha, bo kiedyś były podzielone nawet u ciebie w sklepie, a teraz patrzę a tutaj razem. To dobrze, że pasują zamiennie, bo w razie czego używkę mogę spokojnie kupić byle do IVMAPET pisze:tak juz o tym bylo pisane

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
podzielone moze i byc teraz ale numer katalogowy ten samtruckman pisze:aha, bo kiedyś były podzielone nawet u ciebie w sklepie, a teraz patrzę a tutaj razem.
przieciez ping pong jest wtedy jak jest za twarde i jest taczka... jak H&Ra mailem z tylu na samej gorze to tak bylo a nizej juz okToshiba pisze:Się obawiam czy nie będzie efektu ping-pongu w trakcie jazdy...
Pojeździsz chwilę i jest fajnieToshiba pisze:Niektórzy świeżo po założeniu kitu 40/40 mówią, że jest bardzo twardo...
Też miałem dylemat.Wybór padł jednak na KIT Eibach -30 i powiem szczerze że to wg. mnie strzał w 10jakub372 pisze:mam golfa mk4 1.9tdi i nie wiem co bedzie lepszym rozwiazaniem kit MTS czy uzywany kit jakiejs lepszej firmy czy tez moz nowe sprezyny np.kw????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości