bardzo skacze na złej nawierzchni drogi, ale dobrze się trzyma w zakrętach

mam gwint TA Technix i jest dość dobry, innego nie miałem, więc nie mogę niczego porównać.

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
wiesz, nie wiem, jak z innymi jest, ale mój jest twardszy niż MTS, bo sprawdzałem z kumplem, który kupił MTS i narzekał, że za miekki.KoguTek pisze:ector, twardość?
bo potrzebuje twarsego gwintu
ktory bedzie twardszy?
to samo chciałem napisać mam szeroki zderzak i szeroką dokładkę i kit MTS 60/60 i na krawężniki trzeba uważać, tzn zwykły wjazd na posesje to nie problem, ale krawężniki na parkingach np pod marketami są już wyższe i da się dokładką o nie zachaczyć.sas_gti pisze:niektórzy zapominają tu że jest różnica w mk2 miedzy wąski ma szerokim zdesiem jesli chodzi o problem z łamaniem dokładek.
kup oryginalną dokładkę, to Ci nie pęknie. sam miałem podróbę w mk3 i pękła, jak wjechałem w dziurę na polnej drodze, teraz mam ori, trze wszędzie i nic nie pęka..mam chyba w swoim temacie fotkę tej połamanej podróby. patrz link w podpisie_Marcin_ pisze:to samo chciałem napisać mam szeroki zderzak i szeroką dokładkę i kit MTS 60/60 i na krawężniki trzeba uważać, tzn zwykły wjazd na posesje to nie problem, ale krawężniki na parkingach np pod marketami są już wyższe i da się dokładką o nie zachaczyć.sas_gti pisze:niektórzy zapominają tu że jest różnica w mk2 miedzy wąski ma szerokim zdesiem jesli chodzi o problem z łamaniem dokładek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości