Witam panowie zacznę od tego że mój golf to zwykłą seria na stalowych 15" i mam kilka pytań:
1.czy amory o skrócony skoku MTS i sprężyny eibach -30 to dobry pomysł?
2.jak wygląda jazda na takim zawieszeniu?
3.jak będzie wyglądać auto jeśli zamontuje tam felgi 17" z opona 215/40? Może ktoś z forumowiczów posiada taki setup
Zmiana sprężyn i amorów
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Re: Zmiana sprężyn i amorów
jak wyglada ci nie pomoge ale wielu klientow bralo u mnie taki zestaw bo bilstein jest bardzo drogi i ogolnie polecają
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- piterek871
- Nowicjusz
Witam
na wstępie pozwole sie przyłączyć do tematu, na wstępie mamm zamiar zmienic komplet zawieszenia amorki plus sprezyny i jakie polecacie zeby autko fajnie stalo dodam ze na lato mam zakupione aluski 17 i spotkałem sie z opinia ze trw sportowe spokojnie w takim zestawieniu wytrzymaja ?????
z góry dzieki za podpowiedzi i rady
na wstępie pozwole sie przyłączyć do tematu, na wstępie mamm zamiar zmienic komplet zawieszenia amorki plus sprezyny i jakie polecacie zeby autko fajnie stalo dodam ze na lato mam zakupione aluski 17 i spotkałem sie z opinia ze trw sportowe spokojnie w takim zestawieniu wytrzymaja ?????
z góry dzieki za podpowiedzi i rady
- luckyboy
- Gadatliwa bestia
- Silnik: BCA
Wpisz sobie w google "dadziu golf IV"Grucha6429 pisze:Witam panowie zacznę od tego że mój golf to zwykłą seria na stalowych 15" i mam kilka pytań:
1.czy amory o skrócony skoku MTS i sprężyny eibach -30 to dobry pomysł?
2.jak wygląda jazda na takim zawieszeniu?
3.jak będzie wyglądać auto jeśli zamontuje tam felgi 17" z opona 215/40? Może ktoś z forumowiczów posiada taki setup