opinie o produktach MTS-technik
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- Paviarotti
- Lord GTI
MTS technik, warte:)?
CzesiuStg, gdzie niby rdzewieją? mój po 2 sezonach wygląda jak po miesiącu jazdy no prawie. Jak chcesz mieć komfort to na co Ci gwint?
- szakulvip
- Gadatliwa bestia
- Auto: Audi a4 b8
- Kontakt:
jak taczka i do tego na kwadratowych kołach hehe, człowieku nikt ci nie określi, ja ci napisze, że twardo drugi że jak na serii i kogo się posłuchasz? po co chcesz marnować kase na gwint do varianta i tak ci sie nikt za tym dziadkiem nie obejrzy a tylko wiecej kasy wydasz na dentyste.CzesiuStg pisze:to ma byc auto do codziennej jazdy a nie taczka
- CzesiuStg
- Mały gagatek
zeby zejsc nizej bo ja wlozylem 215/40/16 to przeswit jak w terenowce byl..
wiadomo ze na gwincie nie ma komfortu ale nie chce tak twardego ze plomby wypadaja albo ze wiecej niz 70km/h nie pojedziesz:)
nie musza sie ogladac :0 wazne ze mi sie bedzie podobalo.. auto robie dla siebie a nie dla oczu innych
wiadomo ze na gwincie nie ma komfortu ale nie chce tak twardego ze plomby wypadaja albo ze wiecej niz 70km/h nie pojedziesz:)
nie musza sie ogladac :0 wazne ze mi sie bedzie podobalo.. auto robie dla siebie a nie dla oczu innych
Zapraszam http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=509158" onclick="window.open(this.href);return false;
mts i tak nie ma gwintu do varianta wiec po co ta dyskusja
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
przejeździłem pół sezonu na mts w golfie 3 i uważam, że jest miękki na następny sezon odboje i beton
-
- Mały gagatek
Jestem szczęśliwym posiadaczem zawieszenia gwintowanego MTS Technik o możliwości regulacji 25-50 mm. Jednak chciałbym osiągnąć większą glebę z tego zawieszenia. Jest to możliwe? jeśli tak to w jaki sposób? Kupno innych sprężyn... chciałbym zejść jeszcze niżej tak 10-20 mm. Pomożecie?
- Paviarotti
- Lord GTI
MariuszVW, kręcisz gwintem w dół najlepiej jeszcze podciąć odboje z tyłu, bo seryjne są długie.
- Paviarotti
- Lord GTI
MariuszVW, twarde, krótkie odboje na tył i wywalenie regulacji z tyłu + podcięcie odbojów z przodu. A jak to będzie za mało to wywalenie helperów z przodu.
http://www.mapet-tuning.com/sklep/odboj ... ed8k36ud84" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy te odboje wystarczą? ktoś już ciął odboje? nie chce tego źle zrobić to może od razu lepiej kupić gotowe kpl na przód i tyl.
Czy te odboje wystarczą? ktoś już ciął odboje? nie chce tego źle zrobić to może od razu lepiej kupić gotowe kpl na przód i tyl.
- Paviarotti
- Lord GTI
MariuszVW, na tył potrzebujesz dwa komplety. Ja ciąłem metodą prób i błędów musisz dojść do ustawienia jakie Tobie odpowiada. Ja dałem 1,5 odboja na jeden amor. Tylko wtedy zapomnij o jakiejkolwiek amortyzacji
Będę próbował bo nic innego mi nie zostało a w Twój Golf na jakim zawieszeniu jeździ?
- Paviarotti
- Lord GTI