Air Ride - INFO Ogólne
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- PawelM
- Użytkownik
- Kontakt:
Air Ride - INFO Ogólne
a możesz powiedzic gdzie leży błąd? Jedyne co przychodzi mi do głowy to jakaś asymetria okucia względem mocowania przy belce lub budzie co pozwoli odsunąć poduszkę.
Pozdrawiam,
Paweł
Pozdrawiam,
Paweł
- darrrrekdaro
- edismd.
Air Ride - INFO Ogólne
jedyny powód jaki ja znam w temacie moich poduszek, ktore podobno ocierały ( tak jak pisalem -podczas testów) to była gorsza jakość nowych poduszek rubena(bardziej miękkie). okucia do tego nic nie mialy. nie tylko ja mialem ten problem. u mnie pomogla zmiana poduch na 4,5" a u znajomego w borze przycięcie lekko belki.
Mój Golf tutaj
Air Ride - INFO Ogólne
Jak nisko posadze golf II na seryjnym amorku i 13" teraz na gwincie mam 2,5cm i zastanawiam sie czy dam rade niżej
Air Ride - INFO Ogólne
no nie wiem... nawet rozne wysokosci okucia nie pomoga bo byly testowane chyba zeby robic na mimosrodziesebek954 pisze:przy dobrze zrobionych okuciach poduszka 130/3 nie ma prawa obcierać.
problemem jest sama poduszka ktore teraz ma inna plastycznosc
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
- darrrrekdaro
- edismd.
Air Ride - INFO Ogólne
orientuje sie ktos czy przy airze w golfie 4 ZAWSZE jest konieczność cięcia podłużnicy czy są przypadki gdzie auto bez tego zabiegu siada na ziemi calkiem ? ma ktos foto jak siada golfik bez cięcia ?
Mój Golf tutaj
- PawelM
- Użytkownik
- Kontakt:
Air Ride - INFO Ogólne
darrrrekdaro, u mnie na seryjnym stabilizatorze dokladka prawie dotyka ziemi, tyle ze mam od 25th, po wyjeciu stabilizatora mysle ze siadlaby na ziemi. Wiec podluznica na razie wcale nie przeszkadza. Duzo tez zalezy od felgi
W golfie 4 na jakiej wysokosci skrecacie dolne okucie na przedniej osi?
W golfie 4 na jakiej wysokosci skrecacie dolne okucie na przedniej osi?
- darrrrekdaro
- edismd.
Air Ride - INFO Ogólne
narazie jeszcze nie wiem czy pusci mnie felga. mam 17" 8,5j et30, na gwincie mts jezdze na skreconym maksymalnie i jest ok ale nie wiem jeszcze czy wlasnie okucie mnie puści czy bede musial podniesc gwint wyzej. staba w ogole nie mam. głownie chodzi o kwestie podłużnicy. w sumie to moze jutro to sprawdze.. tylko chodziło mi o to, ze przy założeniu, ze mts skrecony jest na full i okucia są na dole czy auto bez cietej podluznicy polozy sie calkowicie czy nie na 17 calach
ps
z przodu mam 11,5 cm dystanse doatkowo
ps
z przodu mam 11,5 cm dystanse doatkowo
Mój Golf tutaj
Air Ride - INFO Ogólne
Które półosie? ze słabej benzyny, tdi 5gang czy tdi 6gang?PawelM pisze:darrrrekdaro, u mnie na seryjnym stabilizatorze dokladka prawie dotyka ziemi
- PawelM
- Użytkownik
- Kontakt:
Air Ride - INFO Ogólne
Shmatan, tdi 5 biegow. Tylko trzeba wziac poprawke ze dokladka od 25th jest nizsza. Z lewa nie ma zadnych problemow, prawa dotyka stabilizatora w najnizszym polozeniu
darrrrekdaro, mamy chyba te same parametry felgi przynajmniej na przodzie. 17 cali nie robi szalu na airridzie, u mnie dokladka przy ziemi a miedzy blotnikiem a felga jeszcze jest miejsce, opony falken 205/40r17
darrrrekdaro, mamy chyba te same parametry felgi przynajmniej na przodzie. 17 cali nie robi szalu na airridzie, u mnie dokladka przy ziemi a miedzy blotnikiem a felga jeszcze jest miejsce, opony falken 205/40r17
Air Ride - INFO Ogólne
witam panowie jak poradziliście sobie z uszczelnieniem góry amora/tłoczyska. oringi czy simeringi tam macie ? i wjakiej ilości
- PawelM
- Użytkownik
- Kontakt:
- darrrrekdaro
- edismd.
Air Ride - INFO Ogólne
doradźcie mi.. obecnie mam butle 30 litrów i jeden kompresor 470c, butla nabija sie w 12 minut od zera do pełna, kompresor robi się gorący .. lepiej kupić drugi taki sam kompresor czy zmniejszyć butle ?
Mój Golf tutaj