Mk4 Jakie osłony i odboje do gwintu MTS
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Panowie, takie pytanie:
Jakie osłony i odboje będą pasowały do tylnych amortyzatorów MTS (foto) do Mk4 Variant?
Muszą być to specjalne do gwintu czy seryjne też pasują, np. z tej aukcji podpasują:
http://allegro.pl/odboje-oslony-amortyz ... 82669.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jakie osłony i odboje będą pasowały do tylnych amortyzatorów MTS (foto) do Mk4 Variant?
Muszą być to specjalne do gwintu czy seryjne też pasują, np. z tej aukcji podpasują:
http://allegro.pl/odboje-oslony-amortyz ... 82669.html" onclick="window.open(this.href);return false;
dansob87, przekładasz seryjne. Jak już chcesz coś wymieniać, to zastanów się nad całymi główkami amortyzatorów - pewnie masz niezmieniane od nowości, a może warto by było ;] odboje i osłony się nie zużywają.
Tylko że jedna oslone mam rozwalona I muszę kupic nowe. Czyli rozumiem że te z aukcji beda pasowac. A jesli chodzi o glowki o ktorych mowisz to też seryjne pasuja bez kombinacji?
seryjne kup kazde podejda
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
U mnie był,że tak to nazwę"problem",bo po skręćeniu tyłu(zostało pół cm regulacji) auto "skakało jak piłka" i było to bardzo denerwujące,zwłaszcza przy większych prędkościach na trasie. Wczoraj z nowych odboji(wielkościowo jak seryjne)obciąłem 2 zwoje i teraz jest gitarka,a skakanie ustało.
Ale wkurzało mnie bardzo to jak auto skakało. Teraz jest lepiej.
- lgruszkos
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A z przodu wyciągal ktos odboje, bo się zastanawiam czy warto, strasznie mi cos trzeszczy jak sie auto ugina jak po stoi dłuzej. Nie wiem co to jest bo mocowania McPersona wymieniałem tez razem z łozyskiem, gumy na wahaczach całe. Przejedzie sie pare metrów i ustaje ale to takie denerwujace
Moje mk4 viewtopic.php?f=89&t=173568" onclick="window.open(this.href);return false;
---------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
lgruszkos, po telefonie chcialem zadac tutaj to samo pytanie - tzn. Odnosnie wyciagania przednich odboji,czy ktos to robil,probowal i czy wogole cos daje. ??
Panowie - postawcie sobie samochód na klocku pod wahaczem, i po opuszczeniu popatrzcie (ochylając osłonę) ile miejsca macie do odboja - jak więcej niż 2cm to nie ma co się bawić. Ja np. z tyłu mam praktycznie cały czas wspartą bude na odboju (piankowym) żeby mocno nie dobijało