o ile obnizyc mk3
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
o ile obnizyc mk3
ile spokojnie moge obnizyc swojego golfa 3 diesel 1.9 tdi zastanawiałem sie cos kolo -50. i co będzie lepszym wyborem kit czy gwint? co polecicie?
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
o ile obnizyc mk3
Polecam gwint, obnizysz tyle ile bedziesz chcial biorac pod uwage ile starczy gwintu. Temat rzeka.
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
o ile obnizyc mk3
chce miare jedzic aby ta gleba nie przeszkadzala w samym komforcie jazdy ale wiadomo jak jest na tych polskich drogach.
seria to jest niby teraz.. gdybym zaiwestowal w gwint jakiej frimy polecicie abym sie zapatrwał?
seria to jest niby teraz.. gdybym zaiwestowal w gwint jakiej frimy polecicie abym sie zapatrwał?
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
o ile obnizyc mk3
Zalezy od zasobnosci Twojego portfela. Ja tak jak MAPET w innym temacie polecam KW V2 (czyt. 5tys zl) a cos z nizszej polki MTS-TECHNIK, TA-TECHNIX, FK, HR. Ewentualnie kit MTS-TECHNIK 60/40 i bedzie gicio.
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
o ile obnizyc mk3
a ja jestem zadowolonym posiadaczem gwintu zglebiony na maxa tzn 6.1cm i raz w tygodniu robie trase 800km przez polske normalnie jedac dla chcacego nic trudnego
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
o ile obnizyc mk3
Jak na poczatek to spoko. A ile za takiego kita? A springi jakiej firmy? Ale jak dasz 40/40 to Ci to zbytnio fajnie nie bedzie wygłdalo.
o ile obnizyc mk3
cena to 200 zł a springi G&M i własnie ktos słyszał o nich? jakies opinie?
te amory sa od mk2 a wpasuje do swojego po wymianie tych gornych talerzykow wiec moze jeszcze troche poleci w dol.
te amory sa od mk2 a wpasuje do swojego po wymianie tych gornych talerzykow wiec moze jeszcze troche poleci w dol.
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
o ile obnizyc mk3
No w sumie przod powinien fajnie zejsc bo masz ropnioka. Taki talerzyk to Ci tam 1cm da ale zawsze cos.
o ile obnizyc mk3
za 200zl to po co opinie ci potrzbne? zalozysz sie okaze
moze bedzie dobrze moze nie loteria...
moze bedzie dobrze moze nie loteria...
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !