Dj Darecki pisze:W mk3 negatywu na tyle nie było raczej .
Wlasnie w syncro byl negatyw (wachacze z tylu) przy prawie max glebie u mnie jest ok 4 stopnie jak pamietammicky pisze:a w syncro nie idzie zrobic?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Dj Darecki pisze:W mk3 negatywu na tyle nie było raczej .
Wlasnie w syncro byl negatyw (wachacze z tylu) przy prawie max glebie u mnie jest ok 4 stopnie jak pamietammicky pisze:a w syncro nie idzie zrobic?
Rzeźbisz górną dziurę w przednim amortyzatorze żeby nie była okrągła, a jajowata, oczywiście w odpowiedni sposób co pozwala zrobić negatyw.Wilk90 pisze:Co to fasolki?
Solidnie żreć zaczyna powyżej 1 - 1,2 stopnia na minusie.webster__ pisze:a pytanie mam odnosnie opon? strasznie dostaja po tylku?
3 i 5 stopni? beznadziejnie to wyglądaWilk90 pisze:Witam! jak zrobic negatyw (-3)-(-5) w mk3.
Mi przy -1,5 nic nie żre. Przy -2,5 i więcej żarło solidnie.Kowal_ pisze:Rzeźbisz górną dziurę w przednim amortyzatorze żeby nie była okrągła, a jajowata, oczywiście w odpowiedni sposób co pozwala zrobić negatyw.Wilk90 pisze:Co to fasolki?
Solidnie żreć zaczyna powyżej 1 - 1,2 stopnia na minusie.webster__ pisze:a pytanie mam odnosnie opon? strasznie dostaja po tylku?
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 17 gości