KW v2 nakretki od innego gwintu
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
KW v2 nakretki od innego gwintu
A więc do rzeczy, mam przednie amortyzatory z gwintu KW v2 i teraz mam taki problem. Podejdą nakrętki z gwintu MTS-a do KW bo obecne się tak zapiekły że trzeba będzie je rozcinać. I 2-gie pytanie, w amorach są uchwyty na stabilizator, są one takie same jak w wersji 4motion czy są one przystosowane tylko do łącznika KW
KW v2 PROBLEM
idź do pierwszego lepszego tokarza i sobie dorób nakrętki z nierdzewki - w mts są aluminiowe i mogą szybko paśćGoNzO !!! pisze: Podejdą nakrętki z gwintu MTS-a do KW bo obecne się tak zapiekły że trzeba będzie je rozcinać.
Re: KW v2 PROBLEM
Wiem ale akurat jeżdżę na MTS-ie i bym miał nakrętki bez latania po tokarzach,a nie chce mi się specjalnie wyciągać jednego amora z auta..:VoyteQ:.. pisze:idź do pierwszego lepszego tokarza i sobie dorób nakrętki z nierdzewki - w mts są aluminiowe i mogą szybko paśćGoNzO !!! pisze: Podejdą nakrętki z gwintu MTS-a do KW bo obecne się tak zapiekły że trzeba będzie je rozcinać.
Re: KW v2 PROBLEM
nakrętka raczej nie podejdzie ponieważ w KW jest inny skok gwintu, też miałem zapieczone i chciałem założyć nakrętki od Ta Technix'a , u tokarza za dorobienie zapłaciłem 40zł za 2 sztGoNzO !!! pisze:Podejdą nakrętki z gwintu MTS-a do KW bo obecne się tak zapiekły że trzeba będzie je rozcinać.
spokojnie możesz zamontować stabi od 4MotionGoNzO !!! pisze: I 2-gie pytanie, w amorach są uchwyty na stabilizator, są one takie same jak w wersji 4motion czy są one przystosowane tylko do łącznika KW