[MKIV] Nakrętki (talerzyki) do ginta SuperSport'a
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam, mam mały problem... zbliża się zima i trzeba by było podnieść autko na gwincie, tylko że z tyłu brakuje mi nakrętek do kontrowania. I tu pytanie gdzie dostanę takie nakrętki (talerzyki) do gwintu SuperSporta do Golfa MKIV na tył?? Proszę o podpowiedź... z góry dzięki  

Mój golf MK IV -----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=74229
na tył nie ma nakrętki kontrującej, jest tylko tuleja z gwintem i jedna nakrętka   niezależnie czy masz ta technix, mts, fk czy kw
 niezależnie czy masz ta technix, mts, fk czy kw

niezależnie czy masz ta technix, mts, fk czy kw
 niezależnie czy masz ta technix, mts, fk czy kw[MKIV] Nakrętki (talerzyki) do ginta SuperSport'a
szczep, dzięki wielkie   
  teraz jestem w domu
  teraz jestem w domu  to dużo ułatwi :)Pozdro
 to dużo ułatwi :)Pozdro

teraz jestem w domu
  teraz jestem w domu  to dużo ułatwi :)Pozdro
 to dużo ułatwi :)PozdroMój golf MK IV -----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=74229
						- trzeci5
- Forum Master 
ja akurat w FK mam nakrętki kontrujące i w KW też są a w MTS_sie są takie małe śrubki na imbus którymi się blokuje nakrętkę .szczep pisze:niezależnie czy masz ta technix, mts, fk czy kw
trzeci5, mam KW Var 1 i na tyle kontry nie ma tak samo było w przypadku TA Technix i MTS, z małą śrubką na imbus się zgodzę tyle że w przypadku KW jest ona zastosowana na dużej nakrętce przedniego zawieszenia 

- trzeci5
- Forum Master 
ja ostatnio zakładałem do audi a3 zawias KW V2 i z tyłu były nakrętki kontrujące a z tą śrubką się spotkałem w zawieszeniu MTS na tylnich tulejach na dużej nakrętce,pozdro.szczep pisze: z małą śrubką na imbus się zgodzę tyle że w przypadku KW jest ona zastosowana na dużej nakrętce przedniego zawieszenia

oo to ciekawe, może zależne jest to od danej serii towaru

- trzeci5
- Forum Master 
Re: [MKIV] Nakrętki (talerzyki) do ginta SuperSport'a
może tak bo nakrętki wyglądały na ori więc o dorabianiu raczej tu nie ma mowyszczep pisze:oo to ciekawe, może zależne jest to od danej serii towaru