Mk4+gwint i łącznik stabilizatora
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Ma ktoś foto jak to wygląda po zamontowaniu, jakieś zdjęcie bez koła bo jakoś nie mogę skumać jak można ten stabilizator założyć do ori łączników
A montowal ktos laczniki stabilizatora od 4motiona ale tylne?
Ogolnie nie znam konstrukcji 4 motion ale w sklepie mi powiedzili ze normalny lacznik ma 103 mm a od 4 motion ten tylny 17x (nie pamietam dokladnie wartosci :/). I pytanie czy to podejdzie? Czy nie bedzie wtedy obcieralo jak sie dluzsze zalozy? Prawodopodobie maja/beda pasowac...
Ogolnie nie znam konstrukcji 4 motion ale w sklepie mi powiedzili ze normalny lacznik ma 103 mm a od 4 motion ten tylny 17x (nie pamietam dokladnie wartosci :/). I pytanie czy to podejdzie? Czy nie bedzie wtedy obcieralo jak sie dluzsze zalozy? Prawodopodobie maja/beda pasowac...
Re: Mk4+gwint i łącznik stabilizatora
Też byłbym zainteresowany takowym.GoNzO !!! pisze:Ma ktoś foto jak to wygląda po zamontowaniu, jakieś zdjęcie bez koła bo jakoś nie mogę skumać jak można ten stabilizator założyć do ori łączników
kupiłem właśnie stabi od S3 i moje pytanko brzmi - czy jest on może grubszy niż ten w Borze/Golfie??
$kubi, nie jest grubszy. Albo taka sama grubosc albo nie co cienszy. Napewno inaczej profilowany co juz wczesniej pisalem.
kilka fotek jak wygląda stabi z 4Motion/s3 na krótkich łącznikach, łączniki są lekko wygięte do przodu ponieważ auto jest na podnośniku jak siadzie na kołach wszystko się prostuje
Czy ja dobrze widzę, że łączniki stabilizatora w 4motion mają długość zbliżoną do szerokości tarczy??
To ni ch...a nie jestem wstanie zrozumieć jak podłączają chłopaki to na krótkie.
wszystko dziala jak należy z tego co pisze kolega szczep, także niema obaw CHYBA poza tym szło by przerobić łączniki na gięte które by sie układały do stabi w zależności od położenia...