MK4 leży na ziemi po zmianie opon
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
MK4 leży na ziemi po zmianie opon
Nadszedł czas zmiany opon, jeździłem zimą na 175/85 R14 wieeelkie balony. Kupiłem auto zimą i były na nim oponki które mam teraz czyli 185/65 R14, przejechałem wtedy na nich może z dwa tygodnie więc się nie oswoiłem ani z wyglądem auta na nich ani z jazdą.
Po wymianie wydaje mi się że auto jest bardzo niskie, czy może być taka różnica? Czy opadły mi amorki (zdziebka pukają)? Osobiście myślałem że będzie wyglądał jak koza a mam wypas tuning hehe
Małe porównanie zima na tych oponach o teraz oraz przy WD40 bo chyba każdy miał styczność z tym pojemnikiem.
Po wymianie wydaje mi się że auto jest bardzo niskie, czy może być taka różnica? Czy opadły mi amorki (zdziebka pukają)? Osobiście myślałem że będzie wyglądał jak koza a mam wypas tuning hehe
Małe porównanie zima na tych oponach o teraz oraz przy WD40 bo chyba każdy miał styczność z tym pojemnikiem.
Ostatnio zmieniony wt kwie 13, 2010 19:03 przez inozbik, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam zimówki o profilu 65 => 195/65 R15.inozbik pisze:Kupiłem auto zimą i były na nim oponki które mam teraz czyli 185/65 R14,
Tak więc masz troszkę niewłaściwy rozmiar jak na 14".
No z tym bym nie przesadzałinozbik pisze:Osobiście myślałem że będzie wyglądał jak koza a mam wypas tuning hehe
Powiedziałbym, że koza to mało powiedziane
W sumie między tylne nadkole a oponę to spokojnie dojazdówka wejdzie..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- SuperKartofel
- Nowicjusz
Wchodzą, wchodzą..SuperKartofel pisze:ja myslalem ze do golfa mk4 nie wchodza 14... w sumie jestem pewnien ze nie wchodza bo jak mialem 15 to zacisk mi zerwal zbyt wysokie odwazniki naklejane:P
W 1,4 spokojnie wchodzą. Przy większych pojemnościach są większe hamulce z przodu i już jest problem. W 2,0 zdaje się, że tarcza z przodu jest taka jak u mnie w 1,8, gdzie musi być min. 15".
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- SuperKartofel
- Nowicjusz
masz za male kola to co sie dziwisz ze wyglada auto pokracznie i jest nizej
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !