Jeżdze nisko, leże na glebie, grunt to zawieszenie :)
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
wiesz, nie wiem, jak z innymi jest, ale mój jest twardszy niż MTS, bo sprawdzałem z kumplem, który kupił MTS i narzekał, że za miekki.KoguTek pisze:ector, twardość?
bo potrzebuje twarsego gwintu
ktory bedzie twardszy?
a najlepiej to chyba kupić taki z regulacją twardości. TA im niżej skręcisz, tym jest twardszy
Ostatnio zmieniony ndz wrz 20, 2009 22:55 przez ector, łącznie zmieniany 1 raz.
kurcze.. jak czytam te wasze wypociny to az chce zrezygnowac z gleby.. na przodzie mam -40 a na tyle jest wyżej ale ile to jest to nie mam pojecia .
Chcialem zrobic -60/-40 ale teraz to juz sie waham jak mam pozniej narzekać..
Chce by byla wygoda , komfort z jazdy i satysfakcja , lans to juz inna droga .
To ze sie przychaczy o kraweznik to normalka , ale jak sie uwaza to mysle ze nie powinno byc tak zle .
Mozliwe ze tylko na tyl bym zalozyl -40 - troszke mnie to zdołowało bo gleba w golfie to coś pięknego
Chcialem zrobic -60/-40 ale teraz to juz sie waham jak mam pozniej narzekać..
Chce by byla wygoda , komfort z jazdy i satysfakcja , lans to juz inna droga .
To ze sie przychaczy o kraweznik to normalka , ale jak sie uwaza to mysle ze nie powinno byc tak zle .
Mozliwe ze tylko na tyl bym zalozyl -40 - troszke mnie to zdołowało bo gleba w golfie to coś pięknego
- marcinas1983
- VW Baron
- Kontakt:
to samo chciałem napisać mam szeroki zderzak i szeroką dokładkę i kit MTS 60/60 i na krawężniki trzeba uważać, tzn zwykły wjazd na posesje to nie problem, ale krawężniki na parkingach np pod marketami są już wyższe i da się dokładką o nie zachaczyć.sas_gti pisze:niektórzy zapominają tu że jest różnica w mk2 miedzy wąski ma szerokim zdesiem jesli chodzi o problem z łamaniem dokładek.
kup oryginalną dokładkę, to Ci nie pęknie. sam miałem podróbę w mk3 i pękła, jak wjechałem w dziurę na polnej drodze, teraz mam ori, trze wszędzie i nic nie pęka..mam chyba w swoim temacie fotkę tej połamanej podróby. patrz link w podpisie_Marcin_ pisze:to samo chciałem napisać mam szeroki zderzak i szeroką dokładkę i kit MTS 60/60 i na krawężniki trzeba uważać, tzn zwykły wjazd na posesje to nie problem, ale krawężniki na parkingach np pod marketami są już wyższe i da się dokładką o nie zachaczyć.sas_gti pisze:niektórzy zapominają tu że jest różnica w mk2 miedzy wąski ma szerokim zdesiem jesli chodzi o problem z łamaniem dokładek.