Witam
Szykuje mi się remont generalny przedniego zawieszenia bo rzuca mi strasznie autem na drodze. Pytanie jakiej firmy są wkładane amory w fabryce na pierwszym montazu? nie chcę nic kombinowac i kupić coś dobrego i dobranego do auta i by jeżdziło jak nowy fabryczny. W ASO amory są po blisko 500zł za sztuke więc dziękuje:-)
Golf IV- jakie amory sa na pierwszy montaz wkladane
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Kavior, gdyby mi padly przednie amorki, to namietnie bym myslal o glebie na gwincie...
czekam troche z taka niecierpliwoscia, az moje padna, bo nie mam sumienia ich wywalic i od tak sobie glebe wsadzic..hehe..ale jakos te polskie krosno niezniszczalne jest
a jak nie gleba, to tak jak kolega pisze, bilki b4 olejowo-gazowe, super towar, a jak chcesz taniej to kayaba olejowa...jak jeszcze taniej to optimal, magnum(podobno to amorki kayaba, ale to tylko spekulacje jakiegos sprzedawcy)
czekam troche z taka niecierpliwoscia, az moje padna, bo nie mam sumienia ich wywalic i od tak sobie glebe wsadzic..hehe..ale jakos te polskie krosno niezniszczalne jest
a jak nie gleba, to tak jak kolega pisze, bilki b4 olejowo-gazowe, super towar, a jak chcesz taniej to kayaba olejowa...jak jeszcze taniej to optimal, magnum(podobno to amorki kayaba, ale to tylko spekulacje jakiegos sprzedawcy)
Chyba faktycznie te B4 zakupie. Wiele dobrego na ich temat słyszałem. Co do gleby to ja nawet takiego zestawu za darmo bym nie wziął. Na ori zawieszeniu mam problemu z dojechaniem na działke, nawet dzisiaj w centrum miasta otarłem ostro podwoziem o asfalt. Po prostu masakra, dobrze że zainwestowałem w metalową płyte pod silnik bo przynajmniej o miske jestem spokojniejszy.