wybor zawieszenia gwintowanego VW Golfa iv tdi
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Witam ostatnio kupiłem używane zawieszenie gwintowane supersport po 3 miesiacach urzytkowania rozciekł sie amortyzator przedni. teraz chce kupic jakis inny pewny gwint doradzcie czy warto kupowac markowa urzywke bo ryzyko jest ze znowu cos popusci czy lepiej zainwestowac w zawieszenie za 1200zł nowe tupu TA technix,MTS technix,FK czy naprzykład JOM? Autem chce jeszcze polatać z 2 sezony wiec cudów nie oczekuje
life is brutal
z tego co czytałem to dość dobre gwinty w stosunku do ceny. Mapet sprzedaje je u siebie w sklepie i jak mówił, klienci są zadowoleni, nie ma reklamacji i już trochę tego jeździkafar821 pisze:MTS technix
[ Dodano: 31 Mar 2009 00:55 ]
cały temat o zawieszce MTS'a: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=162636
W przyszłym tyg wybieram sie do niemiec myslałem zeby tam cos kupic bo wiekszosc tych zawieszen jest sporowadzanych z niemiec. Sprawdzałem ceny na ebay.de i okazało sie ze za
215euro da sie cos kupic z FK AK gwint bez gerulacji tyłu i na pojedynczej sprezynie
199euro-TA technix pełna regulacja
219euro-JOM poełna regulacja
Gwintu mts technix nie ma wogule na ebay.de co mnie bardzo zdziwiło bo nie ma tez zadnych czesci tej firmy amorkow czy sprezyn
Co sadzicie o tym zawieszeniu FK AK?
[ Dodano: 07 Kwi 2009 13:13 ]
tak wiec kuopiłem zawias fk jezdze na nim tydz jest oki lepiej niz na supersporcie
215euro da sie cos kupic z FK AK gwint bez gerulacji tyłu i na pojedynczej sprezynie
199euro-TA technix pełna regulacja
219euro-JOM poełna regulacja
Gwintu mts technix nie ma wogule na ebay.de co mnie bardzo zdziwiło bo nie ma tez zadnych czesci tej firmy amorkow czy sprezyn
Co sadzicie o tym zawieszeniu FK AK?
[ Dodano: 07 Kwi 2009 13:13 ]
tak wiec kuopiłem zawias fk jezdze na nim tydz jest oki lepiej niz na supersporcie
life is brutal
Chciałbym sie dowiedzieć jak Ci się to zawieszenie FK AK sprawuje...jeśli byś mógł odpisać byłbym bardzo wdzięczny.
Byłe mk4 i BMW- viewtopic.php?f=89&t=382399" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk5 - viewtopic.php?f=90&t=551962&p=6560642#p6560642" onclick="window.open(this.href);return false;