"dobija" przednie zawieszenie. POMOCY:(
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
"dobija" przednie zawieszenie. POMOCY:(
Mój problem polega na tym iż gdy najechałem na dziure ewentualnie jakąs nie równośc czuje jak przednie zawieszenie mi "dobija" poprostu czuje takie uderzenie w przednim zawieszeniu. Dodam iż cały przód został wymieniony(drążki, simenbloki, amory oprócz sprężyn, nawet łożyska idp.) zaoszczędziłem nieco na poduszkach amortyzatora (zapłaciłem 30 zł poduszka + łożysko, a w innym sklepie za samą poduszke trzeba było wydac 30 zł) czy to może byc wadą? Długo szukałem tu na forum i na googlach ale nigdzie nie znalazłem nic co by mi mogło pomóc, prosze o wyrozumiałosc
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
Re: "dobija" przednie zawieszenie. POMOCY:(
Mam to samo okropne jak sie jedzie po gładkiej jezdni wszystko ok. ale jak sie wjedzie w doły to zakłuca przyjemnośc z jazdy wezme sie do tego jak sie zrobi ciepło bo to napewno poduszki (łożyska) na amorkach z przodu. Na początku pyślałem ze to z tyłu ale po gruntownym remoncie tylniego zawieszenia tylko przód został i tuleje na wachaczu :
- kamil mk3 cl
- Nowicjusz