Kupno silnika g60
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
coś mi pw nie chce wysyłać, nie wiem czemu...
silnik tzn, blok kompletny, bez alternatora, bez kompresora z kolektorem wydechowym. Jeździł do końca, do wymiany 4 panewki (rozebrałem silnik żeby sprawdzić jego stan), reszta wszystko gra. Skrzyni nie mam. Wiązki nie mam. Przebieg to 147000km, w moim rallye wymieniłem go na PG z przebiegiem 22 000 dlatego sprzedaję.
foto:
silnik tzn, blok kompletny, bez alternatora, bez kompresora z kolektorem wydechowym. Jeździł do końca, do wymiany 4 panewki (rozebrałem silnik żeby sprawdzić jego stan), reszta wszystko gra. Skrzyni nie mam. Wiązki nie mam. Przebieg to 147000km, w moim rallye wymieniłem go na PG z przebiegiem 22 000 dlatego sprzedaję.
foto:
sporo jest roboty...wiem bo sam teraz robilem u siebie..najgorsze sa szczeguly...sidzi pisze:Mam też okazje kupić kompletny taki silnik ale zastanawiam sie teraz bo mam golfa I 1.5 jeszcze w automacie i czy opłaca się taka zabawa,czy wogóle sie go da wcisnąć do I ten silnik ..
prosze o pomoc
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=263596 moje mk2 :)
PG in progres
PG in progres