Koło zamachowe 9A
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Koło zamachowe 9A
Hej szybkie pytanko, mam 9A ze skrzynią 2Y więc sprzęgło juz dużo lżejsze niz w ori 2.0. W toczenie nie chce mi sie bawić bo za dużo wyniesie a wiele sie nie zejdzie z masy, natomiast mam w garażu zamach od GX.
Możecie podpowiedzieć czy da sie to zaadoptować? Czy jest lżejsze? Tam tez chyba 210 tarcza
Możecie podpowiedzieć czy da sie to zaadoptować? Czy jest lżejsze? Tam tez chyba 210 tarcza
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
Koło zamachowe 9A
z seryjnego koła można zdjąć ok 40%, więc chyba sie opłaca
1995 mk3 cabrio - nowy projekt
1998 Ibiza 6k gt tdi afn na bonusie - for sale
2001 Forester sf ej20 -daily
1998 Ibiza 6k gt tdi afn na bonusie - for sale
2001 Forester sf ej20 -daily
Koło zamachowe 9A
ale ja nie mam serii od 9A tak na prawde, ja mam serie od KR (1. a z tego co wiem silniki 2.0 nawet ze skrzynią 020 mają cięższe koło zamachowe.
Jakby iść tym tropem to w porównaniu do serii 9A mam już sporo odelżone koło. Słyszałem że można do 3 kg zejsc na zamachu od KR ale boje sie ze wtedy dziwnie by mi się silnik zachowywał i mogło by to być za mało do 2.0
Jakby iść tym tropem to w porównaniu do serii 9A mam już sporo odelżone koło. Słyszałem że można do 3 kg zejsc na zamachu od KR ale boje sie ze wtedy dziwnie by mi się silnik zachowywał i mogło by to być za mało do 2.0
Koło zamachowe 9A
dobra odpowiadam sobie sam po raz kolejny (dla potomności):
koła zamachowe do KR/PL/GX/GU/RP/PF/PB itp 1.8 są takie same
koła zamachowe do KR/PL/GX/GU/RP/PF/PB itp 1.8 są takie same
Koło zamachowe 9A
spora bo nawet jak koledzy kiedys pisali całe sprzęgło z PL waży mniej niż zamach w 9A.
ogólnie zamach w Pl waży coś ok 5 kg a od 9A sobie zważ
ogólnie zamach w Pl waży coś ok 5 kg a od 9A sobie zważ
Koło zamachowe 9A
w dupe nie dostanie natomiast podjazdy pod wzniesienia bedą trudniejsze i ogólnie ruszanie z miejsca wymaga wiecej gazu i wyczucia
Re: Koło zamachowe 9A
z takiego koła da się cos jeszcze zebrać ? bo z docisku troche możnaMarszall pisze:
koła zamachowe do KR/PL/GX/GU/RP/PF/PB
Re: Koło zamachowe 9A
to sa takie same kołahubos21 pisze:jak wygląda sprawa z zamchem od G60, dużo się różni wagowo od tego z 9a