Jeśli nie ten dział to proszę przesunąć ale z racji tego że jest po swapie to myślę że tu otrzymam rzeczową odpowiedź
Czy mogę to usunąć (na żółto znaczone), jeśli tak to czy muszę o czym jeszcze pamiętać po usunięciu. W tej chwili nie zauważyłem żeby było tam paliwo. Domyślam że ma to z wiązek z filtrem węglowym .
Pozdrawiam
Dawid
Pytanie o usuniecie przewodów i filtrów / Ke-jet na Digi I
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- smokatsu84
- Użytkownik
- Kontakt:
Pytanie o usuniecie przewodów i filtrów / Ke-jet na Digi I
Ostatnio zmieniony śr lis 04, 2009 14:20 przez smokatsu84, łącznie zmieniany 1 raz.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: Pytanie o usuniecie przewodów i filtrów / Ke-jet na Digi
pewnie ze moznasmokatsu84 pisze:Jeśli nie ten dział to proszę przesunąć ale z racji tego że jest po swapie to myślę że tu otrzymam rzeczową odpowiedź
Czy mogę to usunąć (na żółto znaczone), jeśli tak to czy musze o czym jeszcze pamiętać po usunięciu.
[url=http://img9.imageshack.us/img9/4333/36773268.jpg]Obrazek[/URL]
Pozdrawiam
Dawid
w sumie moglem wywalic jak wkładałem wtrysk, wywal cały zbioprkik wegla aktywnego, odpowietrzebue pusc w atmosfere a króciec w rurze dolotowej zaślep
- smokatsu84
- Użytkownik
- Kontakt:
no właśnie , jak zorganizuje jakiś garaż to może powalczę bo w sumie jakoś strasznie mi to nie wadzi a teraz w PO konkretnie piździ
Odpowietrzenie jest od strony kielicha czy od strony puchy filtra ?
Wymiary kapsla rozumiem że dostałeś ?
Ostatnio zmieniony śr lis 04, 2009 14:30 przez smokatsu84, łącznie zmieniany 1 raz.
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
jak zdejmiesz filtr powietrza to bedziesz widział, odpowietrzebnie wychodzi razem z przewodami paliwowymi z podłuznicy.smokatsu84 pisze:no właśnie , jak zorganizuje jakiś garaż to może powalczę bo w sumie jakoś strasznie mi to nie wadzi a teraz w PO konkretnie piździ
a wymiary kapsla dostałem