i powiem ze to nie jest "samoróba" naprawde czuć różnice na moje wyczucie amatora około 7-10 max% polecam
Kto robi
Pan Lech Węglarski Nowy Sącz
cena jak zwykle do uzgodnienia
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
co to znaczy 7-10%? mierzone na hamowni?Drogojad pisze:i powiem ze to nie jest "samoróba" naprawde czuć różnice na moje wyczucie amatora około 7-10 max% polecam
metalowe lepsze i to spawane sekcjami dlatego ze na krzywce 90 stopni rura spawana sekcjami ma wiekszą przepustowosc niz rura gięta no chyba ze sie myleduber pisze:zawsze sie zastanawialem czy dajac caly dolot jest duza roznica niz dając na ori rure dolotową sam stozek.bo w czym roznica ze nie plastykowe
masz racje ale 7-10% to sa moje obiektywne odczucia mozesz wierzyc lub nietirsone pisze:co to znaczy 7-10%? mierzone na hamowni?
Bo dolot jak dolot ale dla mnie wiarygodne jest tylko to co pokaże hamownia...
a Pan Lechu okazał sie bardzo miłym Kolegą wiec postanowiłem mu zrobić rekalme za freetirsone pisze:poza tym reklamy to chyba nie w tym dziale : )
a na maturze z języka polskiego przedstawiłes zaświadczenie o dyslekcji i miałes z głowy maturę?Edition-Man pisze:Ja jestem po studjach technicznych i musze wam powiedziec ze to jest obojetne cza rura jest na kanty spawana, czy jest kszywiona.
Zastanów się co piszesz, hamowni majer-tech używają najlepsi Polscy tunerzy, tylko dlaczego na nią pojechałeś skoro niby lipna?Drogojad pisze: P.s jak sie udam na hamownie to wrzuce skana narazie szkoda mi kasy na hamowanie moze w przyszłym miesiącu sie podejme u mnie w okolicy 1 hamownia w Gorlicach i to lipna podobno
bo była najblizej no i tanio jest za pomiarjackol68 pisze:dlaczego na nią pojechałeś skoro niby lipna?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości