swaap silnika 2.0 16V ABF Polo6N
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
Witam wszystkich użytkowników.
Dziś zrodzi się w mojej głowie pomysł na swaap do VW Polo 6N silnika 2.0 16V ABF z golfa 3 tylko mam parę pytań co do przeróbki . Z jakiego samochodu założyć kołyskę oraz resztę mocowań silnika , a także mam pytanie o skrzynie biegów czy podejdzie jakaś inna czy musi być z ABF proszę o porady i pomoc z góry dziękuje
Dziś zrodzi się w mojej głowie pomysł na swaap do VW Polo 6N silnika 2.0 16V ABF z golfa 3 tylko mam parę pytań co do przeróbki . Z jakiego samochodu założyć kołyskę oraz resztę mocowań silnika , a także mam pytanie o skrzynie biegów czy podejdzie jakaś inna czy musi być z ABF proszę o porady i pomoc z góry dziękuje
Paweł Malek ma w swoim Polo ABFa
musiałbyś poszukac na stronie/forum vwmanii kontaktu do niego
musiałbyś poszukac na stronie/forum vwmanii kontaktu do niego
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
łapy trzeba dorabiac, podłuznice podcinać, dorobić układ zmiany biegów np z mk2 , linki gazu i sprzegła do przeróbki , elektronika w pewnym stopniu też , z polo gti pasuje zalatwić chłodnice,przeguby zew, tylna belke i przednie zwrotnice , wydech od podstaw poskładac razem z kolektorem wydechowym, połoski do skracania
Re: swaap silnika 2.0 16V ABF Polo6N
nie kojarze, ale to jest to automalypolo6n pisze:a wiesz jaki ma logink ten kolega pawel malek