Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Nie rob lipySlavwek.ie pisze:SToRM, ja swojego wykresu nie dam, będzieta się znów śmiali
nie mam ale przedemna hamowany był kumpla mk2 vr6 2.8 po modach (głowica, wałki, przepustnica, kolektor supersprint i program) i u niego wyszło równe 200ps a kilka tygodni wczesniej był na normalnej hamowni i tam miał 202ps wiec wyszło podobnie.SToRM pisze:Rapcio, a masz wykres z jakies normalnej hamowni?
Mam zgola inne doswiadczenia z Agma niestety.Rapcio pisze:nie mam ale przedemna hamowany był kumpla mk2 vr6 2.8 po modach (głowica, wałki, przepustnica, kolektor supersprint i program) i u niego wyszło równe 200ps a kilka tygodni wczesniej był na normalnej hamowni i tam miał 202ps wiec wyszło podobnie.
ok ale raczej już mi to obojetne ile on ma bo rezygnuje z ABF n/a bo jak by to powiedziec co raz mocniejsze furki w miescie chłopaki mają i nie fajnie na nocnych spotach dostawac baty od opli turbo albo bmw 2,8SToRM pisze: Mam zgola inne doswiadczenia z Agma niestety.
Stawiam Ci porzadne hamowanie przy najblizszej okazji
To fakt, 5 lat temu mozna bylo nawet seryjnym ABFem podskoczyc na miescie. Teraz to juz coraz gorzejRapcio pisze:ok ale raczej już mi to obojetne ile on ma bo rezygnuje z ABF n/a bo jak by to powiedziec co raz mocniejsze furki w miescie chłopaki mają i nie fajnie na nocnych spotach dostawac baty od opli turbo albo bmw 2,8czas na turbo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości