po przekładce ....
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
CSR_GTI,
aktualnie to mam bałagan ale jutro dorzucę fotki
[ Dodano: 06 Lis 2008 18:15 ]
niestety dzisiaj fotek nie wrzucę bo brak aparatu ale jest mały przełom w mojej sprawie . Silniczek odpala i wkręca się tylko ..... no właśnie jak ma podłączony na krótko wtryskiwacz rozruchowy ten po prawej z elektro zaworem nie wiem co mnie natknęło ale odkręciłem go dzisiaj od dolotu i przekręciłem kluczyć psikną tylko przez chwilkę i następnym razem już nie dawał znaków życia to go na krótko podłączyłem i silnik chodził tylko troszkę tak jakby "chlał" dużo paliwka i doszedłem do wniosku ze znajomym że to mogą robić aferę wtryskiwacze robocze także jutro wiozę je na przeczyszczenie do zakładu
aktualnie to mam bałagan ale jutro dorzucę fotki
[ Dodano: 06 Lis 2008 18:15 ]
niestety dzisiaj fotek nie wrzucę bo brak aparatu ale jest mały przełom w mojej sprawie . Silniczek odpala i wkręca się tylko ..... no właśnie jak ma podłączony na krótko wtryskiwacz rozruchowy ten po prawej z elektro zaworem nie wiem co mnie natknęło ale odkręciłem go dzisiaj od dolotu i przekręciłem kluczyć psikną tylko przez chwilkę i następnym razem już nie dawał znaków życia to go na krótko podłączyłem i silnik chodził tylko troszkę tak jakby "chlał" dużo paliwka i doszedłem do wniosku ze znajomym że to mogą robić aferę wtryskiwacze robocze także jutro wiozę je na przeczyszczenie do zakładu
- CSR_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
aj panie gdzie masz regulator ciśnienia w końcu? Wtrysk rozruchowy działa wtedy kiedy kręci rozrusznik i na tym kończy sie jego działanie.lordpop3 pisze:Silniczek odpala i wkręca się tylko ..... no właśnie jak ma podłączony na krótko wtryskiwacz rozruchowy ten po prawej z elektro zaworem nie wiem co mnie natknęło ale odkręciłem go dzisiaj od dolotu i przekręciłem kluczyć psikną tylko przez chwilkę i następnym razem już nie dawał znaków życia to go na krótko podłączyłem i silnik chodził tylko troszkę tak jakby "chlał" dużo paliwka i doszedłem do wniosku ze znajomym że to mogą robić aferę wtryskiwacze robocze także jutro wiozę je na przeczyszczenie do zakładu
18K4F inside... RWD car :)
- CSR_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Czeka Cie więcej grzebania niż myślisz... na razie musisz doprowadzisz wszystko do stanu pierwotnego. Jest tak na chrzanione z tym dolotem i wszystkimi rurkami ze cieżko powiedzieć co mu jest.
[ Dodano: 07 Lis 2008 10:19 ]
Pewnie ze bez mixera i na orginalnym dolocie trzeba to dziadostwo uruchomić... Sonde lambda masz tam w nim?
[ Dodano: 07 Lis 2008 10:19 ]
Pewnie ze bez mixera i na orginalnym dolocie trzeba to dziadostwo uruchomić... Sonde lambda masz tam w nim?
- CSR_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
żeby to miało ręce i nogi to raz.. a dwa żeby było jak najmniej miejsc gdzie bedzie mogł brać lewe powietrze...3: że teraz żaden mechanik sie nie podejmie działan przy nim.lordpop3 pisze:mówiąc na orginalnym dolocie ?
Ten mixer jak zdejmiesz to powinno być jak założyć dolot.
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Hehe ale jazda Nie dość że PL, to jeszcze zagazowany na zwyklym mikserze. Ze 100 koni może miał jak na gazie jezdzil.
A kolega niech zdemie mikser i założy dolot jak należy (na przepustnicę i bez żadnej lewizny).
Jestem prawie całkowicie przekonany, że nawet po uruchomieniu tego wszystkiego nie będzie auto jechać jak należy i ciągle będą problemy:)
Powodzenia.
A kolega niech zdemie mikser i założy dolot jak należy (na przepustnicę i bez żadnej lewizny).
Jestem prawie całkowicie przekonany, że nawet po uruchomieniu tego wszystkiego nie będzie auto jechać jak należy i ciągle będą problemy:)
Powodzenia.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
kurcze troszkę mi ręce opadły bo kupowałem go z informacją że to jest 136km (http://moto.allegro.pl/item458085367_si ... oledo.html) no aż mi nogi się ugieły.... szkoda ale niema się co poddawać trzeba walczyć o to co jest bo troszkę siana poszło a dużo nie zostało w portfelu ..... Dzięki za pomoc ide wyrywać mixer...