Brak iskry w mk2 16V KR
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
Brak iskry w mk2 16V KR
Koledzy w moim golfiku nagle zabrakło iskry:( auto jest juz w warsztacie i elektromechanik sprawdzil i okazalo sie ze spalona jest cewka.Prad do niej dochodzi,ale juz nie wychodzi...Zalatwilem druga zalozylem elektromechanik ja sprawdzal na "krotko" i iskra jest,ale tylko wten sposob.Czy mozliwe jest ze spaleniu mogl ulec tez MODUL...??? Sam nie wiem juz o co tu chodzi???? Gdzie tkwi caly problem....
-
- Nowicjusz
Właśnie sprawdzaliśmy i nie było.A dostane czujnik Halla od brachola i drugi modul na sparawdzenie wiec bede juz wiedziec co za przyczyna,bo jak nie ma na zamiane takich czesci aby zdjagnozowac to tez szukanie igły w stogu siana i tylko kasa z kiszeni.Dzieki za pomoc w tygodniu bede wiedziec co i jak wiec napisze o co tam chodziło...
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja bym zmienil diagnoste.. jak jest dobry trafi za pierwszym razemmm tyle ze ze poltorej stowki wydac trzeba:)skorpion79-s pisze:bo jak nie ma na zamiane takich czesci aby zdjagnozowac to tez szukanie igły w stogu siana i tylko kasa z kiszeni.Dzieki za pomoc w tygodniu bede wiedziec co i jak wiec napisze o co tam chodziło...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.