oczywiscie wiesz, bo masz ferrari z LPG prawda ?wampur pisze:grzegorzp kup sobie ferrari je zagazuj polecam
pozdr
pokaz jakies zdjęcia.. ciekaw jestem jakie rozwiązania zastosowałes.
zastanawiam sie ile miales samochodów pod swoją noga na LPG.. czy wogole wiesz o co kaman.. czy nie powtarzasz utartych stereotypów, ze gaz to zło , ze tamto..
jak jest ogarnięty gazownik to i do Turbo załozy LPG..
prawda , coraz mniej takich i za jakosc sie płaci, więc na tym nie warto oszczedzac, bo i tak pozniej będa oszczędnosci..
jezdziłem na LPG 6 lat poprzednim samochodem, nie mialem prawa narzekac, jezdził pórównywalnie do PB, palił niewiele w stosunku do PB bo max 12 LPG w miescie.. ( 14 jak sonda padła )
nie slyszlaem, zeby swiece wczesniej sie wymieniało, to samo z olejem..
wymieniam tak jak ksiazka kaze i nie mam zadnych problemów..
teraz tez jezdze na LPG i instalacja juz mi sie zwrociła.. po niecałym roku, od 3 miesięcy jezdze juz in plus.. zaoszczędzając 25 zł na 100 km, a jezdze sporo, bo w kieszeni zostaje 500 zł przy moich przelotach miesiecznych.. wyobrazasz sobie co mozna kupic za 500 zł ? swiece i olej moge wymieniac co miesiąc i jeszcze zostanie kasa
prawda, jakbym miał pieniądze na jazde w tym chorym kraju na jazde tylko na PB.. to nie ma sprawy.. , ale mnie na to nie stac..
zaraz pewnie powiesz , ze jak mnie nie stac, to mogłem sobie rower kupic, albo TDI . owszem , ale ja akurat nie trawie diesli.. nie lubie ich charakterystyki pracy , zapachu z rury itd, na R32 mnie nie stac. , a chce jezdzic w miare ekonomicznie , energicznie i nie dieslem.. więc co ? mam czekac az paliwo stanieje ?
LPG zawsze bedzie tansze od pB.. zmieniac będzie sie tylko próg opłacalnosci.. , czy komus sie zwróci po roku dwóch , czy wogole sie nie zwroci..