montaz filtra stozkowego a spalanie????????
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
montaz filtra stozkowego a spalanie????????
Koledzy powiem mi ktos czy przez zalozenie dolotu z filtrem stozkowym rosnie rowniesz spalanie????????????
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
nie rosnie ,ale zadaj sobie pytanie po co ci ten filtr stozkowy??? jakie masz oczekiwania ?? przyrostu mocy pewnie nie bedzie ..lepiej dozbieraj troche kasy i jedz na modyfikacje map w ecuKoledzy powiem mi ktos czy przez zalozenie dolotu z filtrem stozkowym rosnie rowniesz spalanie????????????
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
Przyrostu nie będziesz miał jako takiego. Z moich odczuć to to, że się trochę lepiej zbiera i dostaje dużo więcej powietrza zimnego niż wcześniej. Ciekawe brzmienie z dołu i upust powietrza z góry o ile jest to dolot + stożek. Samego stożka nie powinno się montować zaraz za przepływomierzem. Spotkałem się z wieloma opiniami na ten temat i ludzie mówią o tym, że powinno się montować dolot ze względu na żywotność przepływomierza oraz żeby zaciągało faktycznie zimne powietrze.
najlepsze rozwiązanie to fabryczna pucha tyle ze lekko zmodyfikowana
kolega a3 1.8T ostatnio zaciagnal kaluze do dolotu wlasnie przez cai - jest masakra ;D
ja od razu zabudowalem filtr od spodu ;D + izolacja termiczna i wlot tylko przednia kratka
kolega a3 1.8T ostatnio zaciagnal kaluze do dolotu wlasnie przez cai - jest masakra ;D
ja od razu zabudowalem filtr od spodu ;D + izolacja termiczna i wlot tylko przednia kratka
Ostatnio zmieniony pt lip 16, 2010 16:11 przez dcsp52, łącznie zmieniany 1 raz.
dead slow but still forward