Golf IV 1.8 T 180 KM - info o aucie
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Zależy kto ma to robić ale również uważam, że za duże ryzyko. Potem możesz mieć też ciężko ze sprzedażą. Uzbieraj jakieś 19-20 tys. i na pewno kupisz coś fajnego. Za 12 tys. to można kupić co najwyżej gołe 1.4/1.6 ale na pewno nie zdrowe 1.8T.peres100 pisze:a opłaca się anglika kupić i przerobić? ma ktoś może przerobione takie auto?
A to ciekawa teoria . Bo ja jednak uważam, że się stan techniczny bardziej liczy. Wolę zadbany 99r. niż 03r. nie wiadomego pochodzenia
Widze,że kolega odkrycie roku poczynił.Czytaj dokładnie tekst i temat zagadnienia GOLF GTI 180KM.A tu nie chodzi co ty wolisz,tylko konkret info o aucie.
Widze,że kolega odkrycie roku poczynił.Czytaj dokładnie tekst i temat zagadnienia GOLF GTI 180KM.A tu nie chodzi co ty wolisz,tylko konkret info o aucie.
BYŁ:MK2 GTI,VENTO VR6,MK3 GTI,MK4 GTI,MK4 GTI 25JAHRE,MK5 GTI,MK5 GTI, GTI EDITION 30
jest MK6 GTD,MK1 GTD.
jest MK6 GTD,MK1 GTD.
Koledze Szwajcar chodziło o to, że AUQ 1,8T 180KM puszczali w 2002/2003r., więc nie ma szans znaleźć starszy rocznik z tym silnikiem..Yuri pisze:Pokaż mi gdzie tu jest konkret info o aucie? .
Tak więc wybór auta z tym silnikiem dotyczy aut z w/w roczników
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
No ale dalej nie rozumiem co ma rocznik do stanu technicznego i dlaczego młodsze oznacza lepsze?Kamel pisze:Koledze Szwajcar chodziło o to, że AUQ 1,8T 180KM puszczali w 2002/2003r., więc nie ma szans znaleźć starszy rocznik z tym silnikiem..Yuri pisze:Pokaż mi gdzie tu jest konkret info o aucie? .
Tak więc wybór auta z tym silnikiem dotyczy aut z w/w roczników
P.s. Ja ze swojej strony temat wyczerpałem. Koniec pisania. Dziękuję. Dobranoc.