mk4 GTI wydech
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
mk4 GTI wydech
posiadam golfa 4 GTI i poszukuje tłumika końcowego do niego, co sadzicie o supersprincie
http://moto.allegro.pl/item915864897_su ... g4_a3.html
ma ktoś może taki tłumik?szukalem na youtube ale nic niema.a może jakiś inny polecacie?
auta używam w dłuższych trasach i niechce żeby byl za głośny ale mial miły pomruk
http://moto.allegro.pl/item915864897_su ... g4_a3.html
ma ktoś może taki tłumik?szukalem na youtube ale nic niema.a może jakiś inny polecacie?
auta używam w dłuższych trasach i niechce żeby byl za głośny ale mial miły pomruk
-
- Nowicjusz
Ja do swojego zamontowalem tlumik ultera, niektorzy moze nie uwazaja tej firmy, ale ja narazie jestem zadowolony, wczesniej byl zmontowanmy remusa z podwojna koncowka ale niestety kompletnie przerdzewial ( niestety nic nie jest wieczne). Co do ultera to dalem za niego po malej znizce troche ponad 500 i jest naprawde cichy w ogole nie meczy dzwiekiem podczas dluzszych tras, jak chcesz to moge wieczorem wkleic zdjecie, jak to wyglada na moim Golfiku.
-
- Nowicjusz
postaram sie jutro cos wykombinowac, ale nie obiecuje ze sie uda, z tym ze uprzedzam odrazu to nie jest glosny tlumik jego dzwiek jest naprawde dosyc cichy. Podejrzewam, ze jest niewiele glosniejszy od seryjnego, mi na tym zalezalo zeby byl minimalnie glosniejszy ( leciutki pomruczek ) i przy tym ladnie wygladal.
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
hyzas i jak filmik ? możesz go wrzucić na yt albo jakiś serwis hostingowy ?hyzas pisze:nagralem dzisiaj filmik niestety jak narazie mam problem z zarejestrowaniem sie na youtube wiec albo jutro dostane tego maila aktywacyjnego i go wkleje, albo najlepiej jakbys podal mi swojego maila.
Też jestem zainteresowany jak to "brzmi"