Chyba nie rozumiemlawrai pisze:zapewne nie ma odpowiedniej śmocy którą posiadają inne naddźwiękowe vr6 z gwiezdnymi wykresami

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Chyba nie rozumiemlawrai pisze:zapewne nie ma odpowiedniej śmocy którą posiadają inne naddźwiękowe vr6 z gwiezdnymi wykresami
Ale ja nie mam żadnych polerekBorys pisze:no co tu nie rozumiec od polerek mocy nie przybedzie
to nie było odnosnie kolektorów gołowic, tylko uszczypliwaaluzja odnosnie alternatorów dekli itdChmielu pisze:Acha....
No gdzieś na forum czytałem właśnie, że Borys mówił o polerce kanałów ssących, że jest to nic nie dający zabieg....
Trochę mnie to zdziwiło ale cóż - ja tam się nie znam tylko podczytuję co kto powie ciekawego![]()
wlasnie wrocilem ze slowacji.. ogolnie pompe wlozylem i chodzi auto ale widze ze po odpaleniu nei chodzi rowno... otworzylem maske i widze ze lekko paliwo ucieka mi spod opaski gdzie doprowadza rurak do listwy paliwo zaraz ide zapodac tam jakas inna opaskeMapet
i jak u Ciebie wyszło z tą pompą paliwa ? , wystarczyło ją wyczyścić czy jak to wygląda ? . I jakbyś mógł to wklej mi z allegro manometr jakim mierzyli Ci ciśnienie na przewodach gdybyś mógł . Pozdrawiam
Tak mogło to być tym spowodowaneMAPET pisze:przy przegazowce auto zaczynalo nierowno pracowac i dymic... czy moglo byc to spowodowane tym uciekajacym leciutko paliwem czy czym ew?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości