Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
irecq pisze:Dobry dolot - nie jakiś stożek made in taiwan
mozna wywnioskowac ze nie wiesz iz ze stanow to jest wlasnie najwiekszy tajwan i china z co do dolotu wiesz ile kosztuje kolektor dolotowy do vra ze zmienna pojemnoscia??? w tym calym zestawie ktory podales brakuje dwoch podstawowych rzeczy wystrojenia plus pewnosci ze seria sie trzymala "serii"irecq pisze:zamowić ze stanów najlepiej
Duzo tu można wystroić, zmiana dolotu i wydechu to dość duża ingerencja.irecq pisze:nie mówiłem o dolocie ze stanów. Ale skoro uważacie ze lekkie kolo zamachowe fidanzy jest taiwanem to ja nie wiem z kim rozmawiam!!!!! takie kolo w stanach kosztuje niecałe 400$ +40$ wysyłka. A w polsce?? Poza tym co ty chcesz stroić? zmieniając wydech na kwasowke 60mm albo zabudowany stożek z dolotem w grillaJeżeli chodzi o mnie to dysponowałem seria 171ps. dla chętnych dołączę wykres. pozdro
to poczytaj posty osób które ci odpowiadają, wtedy będziesz wiedział z kim rozmawiaszirecq pisze:to ja nie wiem z kim rozmawiam
widze wies tunng zyje jak ELWIS!!!!!! powiem ci cos:irecq pisze:nie mówiłem o dolocie ze stanów. Ale skoro uważacie ze lekkie kolo zamachowe fidanzy jest taiwanem to ja nie wiem z kim rozmawiam!!!!! takie kolo w stanach kosztuje niecałe 400$ +40$ wysyłka. A w polsce?? Poza tym co ty chcesz stroić? zmieniając wydech na kwasowke 60mm albo zabudowany stożek z dolotem w grillaJeżeli chodzi o mnie to dysponowałem seria 171ps. dla chętnych dołączę wykres. pozdro
da sie to zrobic na seryjnym dolocie i prawie seryjnym wydechu.Marioo pisze:Chodziło mi o to co wypisałe, dobry dolot i dobry wydech i z 5k na dobre waleczki itd juz moze nie starczyćnez przesady 200KM to nie takie mocne mody, wałeczki + porting i blisko 200 jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości