nic straconego,Rapcio pisze:Kolega niedawno dłubał swoje 2.8 VR6 i tak; wałki, kolektor supersprint, program by digitun.pl i nowy rozrzad efekt 202km i koszt 7000zljednym słowem NIE WARTO za tyle kasy... załuje strasznie ze odrazu nie uturbial...

Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
przy 250 kuca nie trzeba vr-a kuć ważne aby silnik był zdrowy, i wszystkie elementy były w nienagannym stanie.tomek264 pisze:no z turbo juz inna rozmowa:) ale koszt nie mały, a chcąc ponad 250kuca to do tego trzeba kuć, a to tez koszt, ale to juz gra warta świeczki:D sam kiedys to zrobie:D
to po co robic 300kucy i oszczędzac silnik:) to wolał bym pałować 250:) a tak serio to 300koni w vr-ce bez kucia to juz ryzyko, silnik faktycznie musi byc igła a i tak nie ma pewnosci ile polata, ja bym tam więcej niz 250 nie kręcił na seryjnym doleprzy 250 kuca nie trzeba vr-a kuć ważne aby silnik był zdrowy, i wszystkie elementy były w nienagannym stanie.
Myślę, że do 300km bez kucia będzie jeździł bezawaryjnie, pod warunkiem, że kierowca będzie miał głowe na karku a nie w prawej nodze
jak zakujesz silnik i będziesz go pałował to nawet jak będzie miał po zakuciu 250 to i tak go zajedziesz.to po co robic 300kucy i oszczędzac silnik:) to wolał bym pałować 250:) a tak serio to 300koni w vr-ce bez kucia to juz ryzyko, silnik faktycznie musi byc igła a i tak nie ma pewnosci ile polata, ja bym tam więcej niz 250 nie kręcił na seryjnym dole
Piaseczeq,Praks pisze: przed zrobieniem rorzadu i dolotu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości