VR6
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
djtom, czytajac ze umarla przeplywka pozniej sonda( to akurat bedzie rudy we wtyczkach) i to ze zamigala kontrolka po wjechaniu w wode to moze oznaczac tylko jedno zassal wode, w najlepszym przypadku to tylko elektryka, ale jak dla mnie nie ludzilbym sie ze silnik sie na korbach nie pogial...
hobont, co do 12 kola to o polowe za malo, tym bardziej ze auto nie jest sprawne wiec o mocach pogadamy jak bedzie mialo serie
hobont, co do 12 kola to o polowe za malo, tym bardziej ze auto nie jest sprawne wiec o mocach pogadamy jak bedzie mialo serie
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
zgadzam się w 100% z kolegą evolution korby pogięte... można zerwać miskę i zobaczyć co ciekawego widać... sam się odprężył
Ostatnio zmieniony sob lis 21, 2009 23:00 przez GMS, łącznie zmieniany 2 razy.
Widzę, że kompletnie nie znasz swoich praw. Jeżeli serwis naciągnął cię na tyle kosztów i auto dalej nie jedzie możesz Żądać i to z 90% skutkiem pozytywnym zwrotu wszelkich poniesionych kosztów.hobont pisze:zobaczymy co jutro jeszcze powiedza w servisie . a na przyszly tydzien jestem umwiony z magikiem od vr6 w krk i zoba3ymy co on powie
[ Dodano: 22 Lis 2009 20:27 ]
ja mam normalny filtr w obudowie plastikowej ,nic nie kombinowany tak jak jest w orginale
znam nie znam modul juz kazalem wykrecic i sonde wyciagnac jezeli nie zrobia z tym jedyne co zachowam to kable bo przebicie faktycznie bylo, a przeplywowka to juz inna bajka bo servis tego nie polecal bo 1wsze bylem u innego fachowca:P tak ze jak narazie dzieki za rady ,zoba3ymy co jutro powiedza bo to ostatni dzien gdzie bede mial do czynienia z servisem...... dam jutro znac co i jak powiedzieli fachowcy .pozdrawiam....
-
- Nowicjusz
kolego na co oni ci tu pisza o korbach ???
nie tedy droga jak by cos pogielo czy panewki czy korby to by stukalo jezeli nic nie stuka nie puka to nic z tych rzeczy
mialem podobnty problem w mk3 vr6 delikatnie skasowalem przod po remoncie dziwnie chodzil nierowne obroty brak mocy jak byl zimny czasami lepiej szedl wieksze spalanie
podlaczylem do kompa wykasowalem bledy
jeden ciagle wyskakiwak
G-61 czujnik spalania stukowego
opuznia lub przyspiesza zaplon wtedy ze 174 km u mnie zrobilo sie 120 albo mniej
trzeba wymienic taki czyjnik lub wyczyscic lub zlaczka na kablu sie zamoczyla zrobila zwarcie male i tak masz moze czujnik do wymiany sprawdz to jezeli wymienisz wykasowac bl;edy bo same nie znikna nawet na nowym czujniku
nie tedy droga jak by cos pogielo czy panewki czy korby to by stukalo jezeli nic nie stuka nie puka to nic z tych rzeczy
mialem podobnty problem w mk3 vr6 delikatnie skasowalem przod po remoncie dziwnie chodzil nierowne obroty brak mocy jak byl zimny czasami lepiej szedl wieksze spalanie
podlaczylem do kompa wykasowalem bledy
jeden ciagle wyskakiwak
G-61 czujnik spalania stukowego
opuznia lub przyspiesza zaplon wtedy ze 174 km u mnie zrobilo sie 120 albo mniej
trzeba wymienic taki czyjnik lub wyczyscic lub zlaczka na kablu sie zamoczyla zrobila zwarcie male i tak masz moze czujnik do wymiany sprawdz to jezeli wymienisz wykasowac bl;edy bo same nie znikna nawet na nowym czujniku
kolego zbyszekptaszek po zassaniu niewielkiej ilosci wody do cylindrów wygną sie korbowody bez zadnego ale i nic nie bedzie pukac ani stukac poprostu nie bedzie takiego sprezania jak powinno byc i nie bedzie mocy a druga sprawa auto bylo vag-owane kilkakrotnie i pokazalo by jezeli jakis czujnik byłby uszkodzony
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
a ja tak z czystej ciekawosci sie zastanawiam jak jest
możliwe pogięcie korbowodów, panewek jeśli te rzeczy "chroni" tłok, pierścienie??
PRINCE
-
- Nowicjusz