VR6 w polo 2f?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
VR6 w polo 2f?
tak się zastanawiam, możliwe? doszły mnie nawet słuchy, że żyje coś takiego więc postanowiłem zapytać
orientuje się może ktoś, czy to prawda? Czy realny i w ogóle sensowny jest taki pomysł czy też lepiej bawić się z G40?
Wiem, że to forum golfa i troszkę nie na temat, ale w końcu ta sama rodzina...
a nóż ktoś coś na ten temat wie
orientuje się może ktoś, czy to prawda? Czy realny i w ogóle sensowny jest taki pomysł czy też lepiej bawić się z G40?
Wiem, że to forum golfa i troszkę nie na temat, ale w końcu ta sama rodzina...
a nóż ktoś coś na ten temat wie
jeżeli mówisz o tym to nie jest polo 2f. fazaa zdaje się mówi o tym samym aucie.t nowak pisze:raz widzialem w tvn-operacja tuning
Nie widziałem jeszcze 2f z silnikiem vr6. Silnik ze skrzynią nie zmieści się między podłużnice. G40 jak najbardziej realne w tym aucie.
Frakcja Proud Member
juby pisze:jeżeli mówisz o tym to nie jest polo 2f. fazaa zdaje się mówi o tym samym aucie.t nowak pisze:raz widzialem w tvn-operacja tuning
Nie widziałem jeszcze 2f z silnikiem vr6. Silnik ze skrzynią nie zmieści się między podłużnice. G40 jak najbardziej realne w tym aucie.
- Krisvr6-78
- Mały gagatek
- Kontakt:
juby pisze:jeżeli mówisz o tym to nie jest polo 2f. fazaa zdaje się mówi o tym samym aucie.t nowak pisze:raz widzialem w tvn-operacja tuning
Mam wiecej fotek tego polo ale musze przeszukac pare cd... te polo VR6 turbo w Luckau zrobilo najlepszy czas 10.9...
[img][img]http://images48.fotosik.pl/96/86b91de3ccd42901m.jpg[/img][/img]
no widzę temat się troche ruszył
w Operacji Tuning jak koledzy wyżej zauważyli było polo 6n, mi chodzi o 2f, które było produkowane do 94 roku
a możecie powiedzieć coś odnośnie tych podłużnic? możliwości do takiej zabawy mam bardzo dobre, gorzeje jednak z rękoma do pracy, sam bym tego nie zrobił... zbyt mało doświadczenia w tej dziedzinie
silnik mógłbym wyrwać za małą sume, ale bez skrzyni i innych gratów potrzebnych, a to pewnie także by pociągnęło... Jedno pytanie, czy jest to opłacalne?
mieszane uczucia mam...
W sumie byłoby to czymś bardzo oryginalnym i mało spotykanym, ale może jednak lepiej wepchnąć inny silnik i go podciągnąć? Oprócz G40 jakie silniki by podeszły do tej komory?
i tak poza tym, takie auto raczej nie nadawało by się na codzienne użytkowanie?
w Operacji Tuning jak koledzy wyżej zauważyli było polo 6n, mi chodzi o 2f, które było produkowane do 94 roku
a możecie powiedzieć coś odnośnie tych podłużnic? możliwości do takiej zabawy mam bardzo dobre, gorzeje jednak z rękoma do pracy, sam bym tego nie zrobił... zbyt mało doświadczenia w tej dziedzinie
silnik mógłbym wyrwać za małą sume, ale bez skrzyni i innych gratów potrzebnych, a to pewnie także by pociągnęło... Jedno pytanie, czy jest to opłacalne?
mieszane uczucia mam...
W sumie byłoby to czymś bardzo oryginalnym i mało spotykanym, ale może jednak lepiej wepchnąć inny silnik i go podciągnąć? Oprócz G40 jakie silniki by podeszły do tej komory?
i tak poza tym, takie auto raczej nie nadawało by się na codzienne użytkowanie?
Ostatnio zmieniony czw kwie 02, 2009 19:11 przez przemojek, łącznie zmieniany 2 razy.