swap vr-a do mk1 gti
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
swap vr-a do mk1 gti
witam wszystkich potrzebuje informacji na temat swapu vr-a do mk1 gti rysunki projekty zdjęcia cokolwiek pozdrawiam
pawwelo
VORTEX forum ratuje bo od groma materiałów tam jest. A ty kolego jesteś kolejnym, który bez szukania chce wszystko na gotowca. Działasz w trybie, pokażcie, poszukajcie za mnie, a jak se sam nie poradzę to dam wam zarobić. Jak masz głowę na karku i umiesz grzebać przy autach to posiedź kilka dni na forum, a znajdziesz to czego chcesz, choć fotek łap, które trzeba wspawać w nadwozie na tym forum nie znajdziesz. Za to na Vortexie są piękne projekty.
ryunków i projektów raczej nie znajdziesz, a i fotki na zbyt wiele ci sie nie zdadzą. My przy swapie mieliśmy zdjęcia chyba ze czterech różnych mocowań silnika a i tak zrobiliśmy zupełnie inne, poprostu co swap to inna koncepcja. Wszystko masz na vortex'ie
Ostatnio zmieniony śr sty 07, 2009 22:38 przez VR, łącznie zmieniany 2 razy.
wiesz ja szukalem mam co poniektore materialy byl swego czasu unas na forum temat poswiencony temu z wszystkimi opisami mocowan silnika itd ale dzies zginol znalazlem sporo na ten temat ale prosilem o uzupelnienie materialow ktore juz posiadam dzieki za namiary na dalsze poszukiwania pozdrawiamTAZ pisze:VORTEX forum ratuje bo od groma materiałów tam jest. A ty kolego jesteś kolejnym, który bez szukania chce wszystko na gotowca. Działasz w trybie, pokażcie, poszukajcie za mnie, a jak se sam nie poradzę to dam wam zarobić. Jak masz głowę na karku i umiesz grzebać przy autach to posiedź kilka dni na forum, a znajdziesz to czego chcesz, choć fotek łap, które trzeba wspawać w nadwozie na tym forum nie znajdziesz. Za to na Vortexie są piękne projekty.
pawwelo