Skrzynia biegów od TDI w VR6?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
fazaa pisze:ja mam taka.... wydluzyly mi sie biegi.... takie porownanie... jak kiedys na 4 biegu przy oryginalnej skrzyni osiagalem 182km/h to teraz mam 220km/h... tylko u mnie to moze sie lepiej spisywac niz w golfie bo moje auto jest duzo lzejsze i ma mniejsze kola
[ Dodano: 20 Paź 2008 22:45 ]
A wiec jak nie pasuje ??
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
no nie pasuje tak PnPmichalgd pisze:fazaa pisze:ja mam taka.... wydluzyly mi sie biegi.... takie porownanie... jak kiedys na 4 biegu przy oryginalnej skrzyni osiagalem 182km/h to teraz mam 220km/h... tylko u mnie to moze sie lepiej spisywac niz w golfie bo moje auto jest duzo lzejsze i ma mniejsze kola
[ Dodano: 20 Paź 2008 22:45 ]
A wiec jak nie pasuje ??
Kolego, Tobie chyba i okulary nie pomoga na rozumienie tekstu... Borys napisal ze nie pasuje PnP, czyli ze wyjmujesz stara, wrzucasz nowa i wszystko gra. To ze nie pasuje PnP, nie znaczy, ze nie pasuje w ogole...michalgd pisze:Kur... wszyscy piszą ze pasuje tylko trzeba zmienić obudowe sprzegła. A ty jeden piszesz że nie pasuje zdecyduj sie chłopie albo załuż okulary i przeczytaj sobie uważnie i wtedy sie wypowiedz
[url=http://pl.pokerstrategy.com/uJMXR7][img]http://pl.pokerstrategy.com/media/tellafriend/pl/Homepage/Banner3.gif[/img][/url]
zachowaj kulturę na jezdni, do ku***y nędzy!
[b]lowsquad.pl[/b]
zachowaj kulturę na jezdni, do ku***y nędzy!
[b]lowsquad.pl[/b]
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
czyli nici z tych 220 bo kola mniejsze,ponadto przelozenie inne wiec licznik dodatkowo oszukujefazaa pisze:ja mam taka.... wydluzyly mi sie biegi.... takie porownanie... jak kiedys na 4 biegu przy oryginalnej skrzyni osiagalem 182km/h to teraz mam 220km/h... tylko u mnie to moze sie lepiej spisywac niz w golfie bo moje auto jest duzo lzejsze i ma mniejsze kola
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
z kazdego kolego z kazdego....
[ Dodano: Wto Paź 21, 2008 13:18 ]
ze skrzynia 5 biegowa
[ Dodano: Wto Paź 21, 2008 13:18 ]
ze skrzynia 5 biegowa
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT