Jednak - powoli zaczyna brakować. Każdy się rozrasta, tylko u mnie jakoś to stanęło w miejscu. Antenka - jak najbardziej - jedynie widzę, że ludzie zaczynają kombinować z przedłużaniem batów - może i u mnie da sie coś pomyśleć

Bardzo mocne!BartekGib pisze:Na prostej odległości koło 8 km w WWA dochodziłem do znajomego na bazówkę na mocne 9s.
SzyderaChmarski pisze:Bardzo mocne!BartekGib pisze:Na prostej odległości koło 8 km w WWA dochodziłem do znajomego na bazówkę na mocne 9s.
Jest jedno fajne prawdopodobnie do wzięcia od ręki - Voyager vr9000. Jarek je kiedyś przywiózł do Polski (nowe). Obecnie w posiadaniu DeGaull'a. Poza tym nikt go nie używał. Podobno "gabinecik". Jakby co to wołaj na kanale.BartekGib pisze:Jeszcze radyjko na wymianę (choć jestem z niego zadowolony). Ale trzeba iść z biegiem czasu
Jeśli ma sobie leżeć, to szkoda takiego sprzetu. Na tej samej zasadzie moj pójdzie w nastepne ręce... chyba, żeby jednak nieVDO - Blink pisze:moje radio prawdopodbnie pod młotek pójdzie
A już się prawie wyleczył...VDO - Blink pisze:Zbieram kase na Omegaforce S45
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości