Czemu, że tak z ciekawości zapytam. Ja stroiłem i montowałem u nich radyjko, jestem raczej zdowolony z usługi.Chmarski pisze:P.S. firmy Saxon nie polecam.
Uniden PRO 520 XL z anteną President Florida
VWlad
Follow the white rabbit
Follow the white rabbit
Ja osobiście nie korzystałem z ich usług, ale kilku znajomych się nacięło. Ogólnie, wśród zapaleńców CB w Warszawie mają złą opinię.
A wracając do testu... sprawdźcie ustawienia na Presidencie. Kanał #20, do tego włączony Hi-Cut i... ASC. To jak to ma zaszumieć. Zaszumi chwilke i ASC to wytnie. Spróbowali by tego na #19, albo wyłączyli to w cholerę i wtedy porównywali.
I to jest właśnie rzetelność firmy Saxon.
A wracając do testu... sprawdźcie ustawienia na Presidencie. Kanał #20, do tego włączony Hi-Cut i... ASC. To jak to ma zaszumieć. Zaszumi chwilke i ASC to wytnie. Spróbowali by tego na #19, albo wyłączyli to w cholerę i wtedy porównywali.
I to jest właśnie rzetelność firmy Saxon.
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
dla mnie to badziewiarze napisałem pare postów na YT i dodawanie komentarzy usuniete nie mam pytan pozdro
Podobno normą jest postawienie anteny na dachu i informacja dla klienta, że już na zapleczu została zestrojona...
dwukrotnie miałem U520 z Floridą i po 2 tygodniach antena była zmieniana na "normalną"
Dla kogoś kto jeździ głównymi drogami w środku tygodnia spoko... starczy, ale dowiedzieć się czegoś w niedzielę rano lub nocą...masakra..
W cenie Floridy lepiej kupić Sirio AS100 lub ML145, ew. Wilson Little Will. Z nimi spoko Ubot śmiga...
Dla kogoś kto jeździ głównymi drogami w środku tygodnia spoko... starczy, ale dowiedzieć się czegoś w niedzielę rano lub nocą...masakra..
W cenie Floridy lepiej kupić Sirio AS100 lub ML145, ew. Wilson Little Will. Z nimi spoko Ubot śmiga...
www.pieluszynska.pl
PARTNER OF WWW>DETAILERCENTER.PL
PARTNER OF WWW>DETAILERCENTER.PL
- pigiss
- Mały gagatek
- Kontakt:
ja mam Uniden PRO 520 XL z anteną ml145 i nie narzekam
DIESEL KOPCI,DIESEL CZADZI,DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI :D
to fakt ja zmieniłem U-bota na inne i co się okazało że jest o wiele lepiej jeśli chodzi o szumu i poprawił się od razu zasięgGłowaś pisze:Dla kogoś kto jeździ głównymi drogami w środku tygodnia spoko... starczy, ale dowiedzieć się czegoś w niedzielę rano lub nocą...masakra..
to chyba musisz mieć bardzo skręcone radio skoro nie narzekaszpigiss pisze:ja mam Uniden PRO 520 XL z anteną ml145 i nie narzekam
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Jakie konkretnie?Adam204 pisze:to fakt ja zmieniłem U-bota na inne
Po prostu w jego miejscowości nie ma może takiej sieczki na #19 i siewników wszelkiej maści, ja w Łodzi jeżdżę rozkręcony, ale momentami niestety uszy puchną i trzeba RFa dać chociaż na godz. 2.Adam204 pisze:to chyba musisz mieć bardzo skręcone radio skoro nie narzekasz
na Stabok0nr4d pisze:Jakie konkretnie?
jakoś nie lubię specjalnie kręcić gałkami podczas jazdy ale to moje zdaniek0nr4d pisze:Po prostu w jego miejscowości nie ma może takiej sieczki na #19 i siewników wszelkiej maści, ja w Łodzi jeżdżę rozkręcony, ale momentami niestety uszy puchną i trzeba RFa dać chociaż na godz. 2.
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
Jeszcze konkretniej poproszęAdam204 pisze:Stabo
Też nie lubię, ale w moim mieście nawet na metrowym helikalu czasem trzeba skręcić, bo ledowe reklamy, tramwaje, etc sieją niesamowicie.Adam204 pisze:jakoś nie lubię specjalnie kręcić gałkami podczas jazdy ale to moje zdanie
no to konkretniej to STABO XM3003 tylko mnie nie pytaj o numery fabryczne bo mi się nie chcę wyciągać radiak0nr4d pisze:Jeszcze konkretniej poproszę
- k0nr4d
- _
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Cześć panowie , a mam takie pytanie o antenke co dała by mi zasieg tak około 10 km.
Zasięg nadawczy czy odbiorczy?
Jakie radio ma pracować z tą anteną?
Jakie radio ma pracować z tą anteną?