Jaka nawigacja na Androida?
Witam.
Mam pytanie czy może ktoś z was polecic mi jakąś dobrą, tzn pewna nawigację na telefon z systemem Android?
Mam pytanie czy może ktoś z was polecic mi jakąś dobrą, tzn pewna nawigację na telefon z systemem Android?
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Navi
Automapa ma dobre mapy, routing już gorszy. W Polsce sprawdza się dobrze, zagranicą już jest gorzej, potrafi prowadzić dziwnymi drogami. Nawigacja google niezła, mapy aktualne, wadą jest konieczność ściągnięcia obszaru mapy lub konieczność włączonego internetu, jeśli ktoś nie ma dobrego pakietu.
Navi
polecam Google Maps. Jak planuję jakąś dalszą trase to włączam wi-fi by pobrać aktualizację i śmigam. Mam przejechaną tak Polskę od 3city do Katowic. I to kilka razy. I do tego Yanosik w tle. Wiadomo o co chodzi.
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
iGO Primo ,pracuje bez połączenia z internetem,możliwość instalacji map pojedynczo w zależności od potrzeb.Jeden z najlepszych programów nawigacyjnych na Androida i Win CE.
Ja korzystałem z darmowych map google i musze Ci powiedzieć że jestem zadowolony. Jeździłem już na tym kilka razy i ani razu nie wywiodła mnie w pole. Ewentualnie moge polecić Yanosika.