Discovery Pro - odtwarzanie filmów podczas jazdy
Witam
Czy orientuje się ktoś z Szanownego Grona jak to ogarnąć bez kupowania dodatkowych "przejściówek". Samym kodowaniem odblokować ten patent by można było oglądać DVD podczas jazdy? Chłopaki w serwisie VW mówili że da się to zrobić ale oni się tego nie podejmą bo grozi za to wylot z pracy jakby wyszło dalej gdzieś...
Jakieś sugestie jak to zrobić? Może tutaj jakiś zaawansowany pracownik serwisu VW podpowie jak to zkodować żeby działało jak natura chce?
Pozdrawiam
chris
Czy orientuje się ktoś z Szanownego Grona jak to ogarnąć bez kupowania dodatkowych "przejściówek". Samym kodowaniem odblokować ten patent by można było oglądać DVD podczas jazdy? Chłopaki w serwisie VW mówili że da się to zrobić ale oni się tego nie podejmą bo grozi za to wylot z pracy jakby wyszło dalej gdzieś...
Jakieś sugestie jak to zrobić? Może tutaj jakiś zaawansowany pracownik serwisu VW podpowie jak to zkodować żeby działało jak natura chce?
Pozdrawiam
chris
Re: Discovery Pro - odtwarzanie filmów podczas jazdy
chris2611 pisze:Witam
Pozdrawiam
chris
Nikt?
Da sie, nawet ktos mi podesłał kiedys pw tylko do Łodzi daleko
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kup moduł do OBD, i przy każdej wizycie w serwisie będziesz mógł zablokować tv free, albo " onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam nową półkę nad radio
Powiedziałby ktos jak zrobic to w vcds
https://www.facebook.com/Golfr500/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pawel-7r pisze:Powiedziałby ktos jak zrobic to w vcds
To chyba jest za trudne dla kolegów Polecają iść na łatwiznę i kupić moduł OBD... a przecież nie o to chodzi bo tyle to sam ogarniam...
Pozdrawiam
chris
Kolego mam dostep do vcds znajomy ma w warsztacie, ale film z yt podany nie odpala mi na telefonie.
Pawel-7r pisze:Kolego mam dostep do vcds znajomy ma w warsztacie, ale film z yt podany nie odpala mi na telefonie.
Witaj,
tu na filmiku mają VAG COM PRO i tym to aktywują. VCDS chyba nie poradzi sobie z tym... (
Podrzucam link again, może zadziała:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam