Navigacja do 300zl
- Bad_Boy
- Go Hard Or Go Home...
Navigacja do 300zl
Ja mam Garmina, nie narzekam bo jechało się na nim dobrze, aktualizacje ważne od kupna jakiś czas. Jednak szkoda że nie można wgrać AM - fabrycznie zablokowane, pomimo tego że posiadają slot na kartę pamięci
Becker Z102 - konkretna navi - tak samo, karta miniSD + AutoMapa i można jechać bez problemu
Becker Z102 - konkretna navi - tak samo, karta miniSD + AutoMapa i można jechać bez problemu
-
- Nowicjusz
Navigacja do 300zl
Ok a gdzie można pooglądać te nawigacje rożnych firm? W marketach przeważnie są 2-3 firmy a nawigacje za 100-200 zł nie wyglądają przyjaźnie :/
Chciałbym chyba najpierw po dotykać i ewentualnie później kupić.
Chciałbym chyba najpierw po dotykać i ewentualnie później kupić.
Navigacja do 300zl
Media Markt, Media Expert bądź jakieś podobne firmy.
Bez dymu nie ma ognia... TDI
Navigacja do 300zl
Mam TomTom-a jest niezły ale trzeba się namęczyć przy aktualizacji map. Ale na Polskę lepsza jest AutoMapa.moriii pisze:TomTom XL 2 Classic Polecam Gorąco
Bez dymu nie ma ognia... TDI
- _pączek_
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Navigacja do 300zl
a ja się koledzy rozglądam za jakimś urządzeniem które będzie można odblokować i wgrać zarówno AM jak i TT
co byscie mogli polecić bo wypadłem nieco z tematu...
obecnie korzystam z GC 4366 jednak po wgraniu map 895 do TT wywala błędy
wymagania:
ekran 4-5"
win CE 5.0
128 MB Ramu
co byscie mogli polecić bo wypadłem nieco z tematu...
obecnie korzystam z GC 4366 jednak po wgraniu map 895 do TT wywala błędy
wymagania:
ekran 4-5"
win CE 5.0
128 MB Ramu
-
- Nowicjusz
Navigacja do 300zl
Pobiegałam trochę po sklepach przez weekend i już wiem, że będę musiała dołożyć do nawigacji. Nie chcę małej podobają mi się 6-7 calowe wyświetlacze. Da się gdzieś zobaczyć nawigacje Peiyinga bo Saturn, Media itp. nie widziałam ich?
- Bad_Boy
- Go Hard Or Go Home...
Navigacja do 300zl
Szukaj w Euro RTV AGD i innych lokalnych sklepach typu NeoNet itp - tam często można zobaczyć i stestować interesujące Ciebie navi
-
- Mały gagatek
Navigacja do 300zl
mam wrażenie że im dalej od dużych miast tym łatwiej można kupić tanią navi która wcale nie ustępuje jakością takim jak garmin czy mio. No i te tańsze zazwyczaj otwarte na AM itd.
-
- Nowicjusz
Re: Navigacja do 300zl
Dziękuje, na weekend może coś już zakupieBad_Boy pisze:Szukaj w Euro RTV AGD i innych lokalnych sklepach typu NeoNet itp - tam często można zobaczyć i stestować interesujące Ciebie navi
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Navigacja do 300zl
Piździnga nie kupuj, pójdzie na gwarancję szybciej niż się spodziewasz. Bierz pod uwagę Larka, GoClever, Mio.
-
- Mały gagatek
Navigacja do 300zl
GoClever i Mio nie znam więc się nie wypowiadam ale larka mam a peiyinga używałem(pisałem o tym kilka postów wyżej) i nie ma porównania, nokia 3310 ma bardziej dotykowy ekran niż lark.
-
- Nowicjusz
Re: Navigacja do 300zl
Możesz coś więcej w tym temacie będę wdzięczna. Czytałam rożne opinie na forach i tak samo znalazłam złe jak i dobre opinie o wszystkich wymienionych nawigacjach :/.k0nr4d pisze:Piździnga nie kupuj, pójdzie na gwarancję szybciej niż się spodziewasz. Bierz pod uwagę Larka, GoClever, Mio.
Tak jak wspominałam w obecnym autku jest ich radio, a ja nie jestem "audiofilem" (jest w ogóle żeńska forma? ) i gra jak narazie dobrze już ze 3 lata. Więc myślałam, że nawigacja też podziała. Jeśli ktoś użytkował dłużej to niech da znać czy oddawał szybko na gwarancje itp. itd.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Navigacja do 300zl
Generalnie duży odsetek sprzętu marki Piździng trafia na gwarancje i w nieskończoność są wymiany na nowe modele. Ja bym nie ryzykował i tyle. Jeśli chodzi o nawigacje, to poczytaj my-navia.pl
-
- Nowicjusz
Navigacja do 300zl
hm... pewno jak się nie przekonam to nie uwierzę
ale ok dzięki za link i zabieram się w wolnej chwili do lektury
Edit:
No i od miesiąca mam taką nawigacje http://www.ceneo.pl/10797066#tab=reviews_scroll Jak na razie wbrew opinią działa dobrze
ale ok dzięki za link i zabieram się w wolnej chwili do lektury
Edit:
No i od miesiąca mam taką nawigacje http://www.ceneo.pl/10797066#tab=reviews_scroll Jak na razie wbrew opinią działa dobrze