Gdzie zamontować CB w golfie 4
- bladzio1
- Mały gagatek
- Kontakt:
Koledzy ja mam zamontowane do tunelu od strony pasażera. Radio trzyma się na zwykłych rzepach, zakupionych w sklepie, gdzie brałem radio. Część klejąca rzepy odklejała się od obudowy tunelu więc potraktowałem ją kilkoma kropelkami super glue i trzyma się dobrze już ok roku.
- bladzio1
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Gdzie zamontować CB w golfie 4
Radio odczepie, bo ono trzyma się tylko na rzepie. Zostanie tylko przyklejony do tunelu kawałek rzepy, ok 8 cm. Jest on czarny, wiec prawie nie widoczny i w niczym nie przeszkadza ani nie szpeci... polecam.truckman pisze:bladzio1, przez super glue nie odkleisz pozniej
a co ja mam powiedzieć jak mam jasne wnętrze i aż żal kleić czy nie daj boże robić dziury ;D Ja najchętniej bym je zrobił lekko inaczej jak wy wszyscy ale roboty jest sporo i dla mnie komfortowe bo rzadko latam ale dla tych co częściej to już byłby problem.
Tu na obrazku macie gumkę na monety i inne pierdoły
i tam bym pionowo wyświetlaczem do góry umieścił radyjko trochę rzeźby ale nie widać pod podłokietnikiem. A jakby się pobawić z włóknem szklanym to można to zrobić profi. Chyba najrozsądniejsze wyjście bo wszystkie kable są schowane radio intuicyjnie bezproblemowo można obsłużyć a w dodatku jak nie widać to podłokietnik do góry i już Żebym miał czarne wnętrze to bym się nie zastanawiał a tak myślę jak to zrobić.
Najwyżej jasną skórę ekologiczną kupie i potem ładnie obkleję nią tunel
Tu na obrazku macie gumkę na monety i inne pierdoły
i tam bym pionowo wyświetlaczem do góry umieścił radyjko trochę rzeźby ale nie widać pod podłokietnikiem. A jakby się pobawić z włóknem szklanym to można to zrobić profi. Chyba najrozsądniejsze wyjście bo wszystkie kable są schowane radio intuicyjnie bezproblemowo można obsłużyć a w dodatku jak nie widać to podłokietnik do góry i już Żebym miał czarne wnętrze to bym się nie zastanawiał a tak myślę jak to zrobić.
Najwyżej jasną skórę ekologiczną kupie i potem ładnie obkleję nią tunel
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Zajrzyj na forum Passata, tam już ktoś coś takiego zrobił, ale rozdzielił panel czołowy od reszty.
Re: Gdzie zamontować CB w golfie 4
A chyba ze takk0nr4d pisze:Zajrzyj na forum Passata, tam już ktoś coś takiego zrobił, ale rozdzielił panel czołowy od reszty.
od pol roku przyklejam pod podlokietnik radyjko na tasme z rzepem . Pod podlokietnikiem nakleilem 3 paski ( w ogole ich nie widac nawet jakby mialy zarowiasty kolor) na radio przykleilem takie same paski i rzep z radyjka lapie sier z meszkiem na podlokietniku i trzyma mocno.
http://allegro.pl/rzep-3m-dual-lock-sj- ... 65386.html" onclick="window.open(this.href);return false;
cos takiego ale mozna poszukac taniej
http://allegro.pl/rzep-3m-dual-lock-sj- ... 65386.html" onclick="window.open(this.href);return false;
cos takiego ale mozna poszukac taniej
Bayern ist Meister
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
tak masz racje po wpisaniu na allegro Scotchmate wszystko sie wyjasnia
Bayern ist Meister
zwirus, nie mogę pod podłokietnikiem gdyż nie będę mógł z niego potem korzystać. Żeby wygodnie podróżować muszę mieć podłokietnik maksymalnie opuszczony do dołu i radio mi to by uniemożliwiało. Mam długie łapy. Myślę nad schowkiem i najbardziej na rozebraniem radia i wmontowaniu panela tak jak na forum passata do tunela środkowego.
a maszu chwyt do mocowania radia? taki jak na rysunku po prawej stronie ?
http://www.konektor5000.pl/galerie/y/yo ... 1_1234.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
on daje troche mozliwosci z nowymi miejscami gdzie by radio moglo byc zainstalwoane
http://www.konektor5000.pl/galerie/y/yo ... 1_1234.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
on daje troche mozliwosci z nowymi miejscami gdzie by radio moglo byc zainstalwoane
Bayern ist Meister