Jakiego materiału użyć aby ja tam umieścić? Macie jakieś pomysły?

Jeśli Cię to usatysfakcjonuje to mi sie tak podoba i nic Ci do tego, moje auto i robie jak ja uważammatiz_1990 pisze:Wbudowanie na stałe? Po co?
nawigacji się słucha a nie patrzy bo od tego jest droga...matiz_1990 pisze:Po pierwsze, jak zamierzasz na nią patrzeć w czasie jazdy w nieznanym terenie po którym ma Cię ona prowadzić?
na to też już jest koncepcja...matiz_1990 pisze:Dwa, pesymistycznie można założyć, że przyciągnie uwagę "rycerzy ortalionu".
nie wiem czy zauważyłeś, ale to jest tylko tymczasowe ułożenie do zdj a wszystko o czym pisałeś już dawno jest także proszę Cię nie pisz bez sensumatiz_1990 pisze:Trzy, pasowało by drugie gniazdo zapalniczki schowane gdzieś pod deską bo chyba z takim bolcem i kablem nie zamierzasz jeździć wiecznie
...więc może by ją do schowka wsadzic ??tomek2199 pisze:nawigacji się słucha a nie patrzy bo od tego jest droga...matiz_1990 pisze:Po pierwsze, jak zamierzasz na nią patrzeć w czasie jazdy w nieznanym terenie po którym ma Cię ona prowadzić?
to najważniejszeAndrzejS pisze:nie zapomnij robić fotekdla potomnych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości