Navigation system MFD
- Nocny Sokół
- Mały gagatek
- Kontakt:
Navigation system MFD
Kurcze wszedzie albo kabelek 15cm albo 5m A ja chce ją do schowka dac to mi jakies 50cm starczy. Juz nawet metrowy moge wziac ale skad... Tą masą lepiej sie podpiąc do masy w kostce radia czy obojetnie gdzie do obudowy?
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
- Nocny Sokół
- Mały gagatek
- Kontakt:
Navigation system MFD
No znalazlem jeszcze taki 180cm ale to i tak gdzie ja ten metr zwine w schowku ;/ ... Czy w normalnym sklepie CarAudio kupie wszystko co potrzebuje zeby samemu taki zmontowac? Czy bardziej w elektrycznych? Kostke mini iso bez problemu dostane ale z tej 12pinowej nie wiem gdzie szukac ;/ Ma jakąs nazwe fachową?
Navigation system MFD
MFD podłączone do dvd Boa 85700 które niby :
"Czyta wszystkie przyjęte formaty (VCD, sVCD, jpg, mp3, mp4, mpeg4 Video, WMA, DivX, DivX Pro, Xvid, BivX, 3ivX, .srt, .sub, .txt. - napisy"
często jest tylko dzwiek albo wcale nie obsługuje a format jest mpeg4 np.filmy z you tube
lub coś innego mi polecicie co potrafi obsługiwać dużo formatów w umiarkowanej cenie i z dobrą obsługą dzwieku
"Czyta wszystkie przyjęte formaty (VCD, sVCD, jpg, mp3, mp4, mpeg4 Video, WMA, DivX, DivX Pro, Xvid, BivX, 3ivX, .srt, .sub, .txt. - napisy"
często jest tylko dzwiek albo wcale nie obsługuje a format jest mpeg4 np.filmy z you tube
lub coś innego mi polecicie co potrafi obsługiwać dużo formatów w umiarkowanej cenie i z dobrą obsługą dzwieku
- andrzejr2006
- Ma gadane
Navigation system MFD
W nawiązaniu do powyższego postu i kilku innych w których opisywałem dziwne zachowania wyświetlacza, oznajmiam że padło kompletnie.andrzejr2006 pisze:Czy MFD posiada jakąś funkcję automatycznej regulacji jasności podświetlenia wyświetlacza głównego?
Odkąd mam MFD wydawało mi się że wyświetlacz w słoneczne dni wyświetla jaśniej w nocy natomiast się przyciemnia. Od kilku dni wyświetlacz bardzo słabo jest podświetlony i nawet w nocy obraz jest słabo widoczny, czy urządzenie ma jakiś wbudowany czujnik czy może korzysta z czujnika nasłonecznienia w samochodzie? Dodam że fabrycznie nie miałem MFD, sam domontowałem, podłączone jest przez adapter kupiony na allegro
Będę wdzięczny za pomoc
Podświetlenie zniknęło całkowicie, po prostu jest czarny ekran, gdy się w nocy zaświeci latarką w wyświetlacz to widać że coś tam wyświetla ale bez tego nic nie widać
Czy podpowiecie mi coś, od czego zacząć naprawę, jak sprawdzić co padło? Stawiam na czujnik światła bądź wyświetlacz ...
Navigation system MFD
Witam,
Mam problem z nawigacją MDF w Seacie Alhambra, mianowicie, system nie trzyma rozmiaru koła, po ustawieniu kodu odpowiadającemu rozmiarowi koła w moim aucie i po przejechaniu kilku, czasem kilkunastu kilometrów zmienia się na zupełnie inny. Jaka moze byc tego przyczyna?
P.S. Probowalismy ustawic rozmiar przy pomocy Vag'a i z menu nawigacji - caly czas to samo.
Mam problem z nawigacją MDF w Seacie Alhambra, mianowicie, system nie trzyma rozmiaru koła, po ustawieniu kodu odpowiadającemu rozmiarowi koła w moim aucie i po przejechaniu kilku, czasem kilkunastu kilometrów zmienia się na zupełnie inny. Jaka moze byc tego przyczyna?
P.S. Probowalismy ustawic rozmiar przy pomocy Vag'a i z menu nawigacji - caly czas to samo.
Re: Navigation system MFD
To jak masz impulsy pod Galą, to po co Ci rozmiar koła?danie-89 pisze:GALA.
Navigation system MFD
Myślałem, że jest potrzebny, bo wskazania nawigacji trochę różnią się od rzeczywistości (spóźnia się).
Navigation system MFD
Sprawdź ilość satelitów, które masz dostępne po uruchomieniu navi. Może antena coś nie domaga? Druga sprawa, to spróbuj włożyć inną płytę.
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
Navigation system MFD
Chłopaki co wybrać aby podpiąć do nawi aby czytać filmy i mp3?? Wcześniejsze linki nie działają
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
-
- Nowicjusz
Navigation system MFD
WITAM SERDECZNIE.KOLEDZY SZUKAM SPOLSZCZENIA I MAPE POLSKI DO NAWI MFD WERSJI C (1001) JAK BY KTOS COS MIAŁ TO PROSZĘ WRZUCIĆ NA EMAILA krzysrakowski76@wp.pl ZGÓRY DZIEKUJE
Navigation system MFD
Witam. Mam mały problem z nagraniem płyt z mapkami. ściągnąłem je stad: http://chomikuj.pl/Pat130196/+Blaupunkt ... +2010-2011" onclick="window.open(this.href);return false;
no i mój clone cd ich nie widzi. co robić??
no i mój clone cd ich nie widzi. co robić??