Została tylko sprawa zakłócen i strojenia. Czy przy secie Alana 102 z Sirio ml-145 dobre strojenie coś pomoże? Radio tak jak pisałem to prezent urodzinowy

Próbuj. Może u Ciebie będzie OK.Mopar pisze:Radio tak jak pisałem to prezent urodzinowy Jak to będzie z jakością? Mam sobie odpuścić od razu, czy da się znieść?
na tym radiu i z tą anteną w godzinach szczytu i wcześniejszych to będziesz praktycznie cały czas słyszał nakładki i nic nie zrozumiesz , radio niema rfg i będziesz słyszał wszystko co antena złapie , antene się stroi do danego miejsca zamontowania , nie do samochodu , do tego radia to bym proponował sirio as 100 , a co do magnesu mlki to 180 - 200 słyszałem że wytrzymujeMopar pisze:Została tylko sprawa zakłócen i strojenia.
Antene stroji sie do konkretnego miejsca zamontowania w tym konkretnie aucie. Czyli jak np antene schowa sie do bagaznika przed wjazdem do myjni/czy zeby nie ukradli i pozniej się ją polozy sie ponownie w to samo miejsce to bedzie ok. Takie miejsce łatwo zaznaczyć własnie naklejajac na karoserie przezroczysta folie.Chmarski pisze:Czyli, że bezstresowo mogę sobie ją prznieść na inny samochód byle postawić ją w tym samym miejscu?... Ja bym jednak sprawdził po przenosinach. Nawet na identyczny samochód.marioa1 pisze:antene się stroi do danego miejsca zamontowania , nie do samochodu
a czy ja tak napisałem ? czytaj ze zrozumieniem, się stroi do danego miejsca zamontowania , więc jak zestroisz do jednego miejsce to chyba logiczne żeby sprawdzić swr jak przestawisz antene o 1cm w lewo czy w prawo czy jeszcze inaczejChmarski pisze:Czyli, że bezstresowo mogę sobie ją prznieść na inny samochód byle postawić ją w tym samym miejscu?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości