CB - pogaduchy ogólne
IC-100 teraz mam w zastępstwie taka antene i powiem szczerze że większego szajsu nigdy nie widziałem... Zwykła Florida będzie lepsza od tego tego wymysłu szatana (czyt. IC-100) Ale jak masz kase na Super Floride to ja bym się nie zastanawiał tylko że ja np. wolałbym coś dłuższego aby mieć duuuży zasięg
Ostatnio zmieniony ndz sie 09, 2009 23:34 przez tomek0o7, łącznie zmieniany 1 raz.
jak Ci te pare cento nie wadzi to bierz super flo choc flo naprawde pracuje mega jak na antenke z serii ultrakrótkich nie znajdziesz nic sprawniejszego łacznie z masakrycznie drogimi ohio, misouri itp wynalazkom bedziesz napewno zadowolony bo ta antenka potrafi naprawde zaszokowac swoimi osiagami pozdro jak maz jakies pytania zapraszam na PW pomoge w dziedzinie CB
Zgadzam się z tym. Moim zdaniem jest antena i coś przypominającego antene. Myśle, że nawet nie ma co porównywać Floridy do IC-100, wiadomo, że Florida wygrywagolfir pisze:tylko ze chodzi tu równiez o jakość odsłuchu czyt. b.ładna samo z siebie ze florida jest helikalem i ilosc zakłóceń impulsowych nie mylic z szumem pasmowym
golfir, golfir, tomek0o7, ok ziomki biorę super flo )) bo moje flo własnie się konczy i spadam ))
dzięki ziomki
dzięki ziomki
Ostatnio zmieniony pn sie 10, 2009 16:49 przez Hz, łącznie zmieniany 1 raz.